Σίλβερ: "Δεν θα διακόψουμε την σεζόν αν βρεθεί παίκτης θετικός στον κορονοϊό"

AP Photo/Jae C. Hong

Ο Άνταμ Σίλβερ δήλωσε πως στο ΝΒΑ θεωρούν πως ακόμα και αν ένας παίκτης βρεθεί θετικός στον κορονοϊό δεν θα χρειαστεί να διακοπεί η σεζόν ή να αποκλειστεί η ομάδα του.

Οι ομάδες του ΝΒΑ συμφώνησαν για την επανεκκίνηση της σεζόν 2019/20, η οποία θα γίνει στις 31 Ιουλίου, ωστόσο κάποια ερωτήματα παραμένουν. Το βασικότερο όλων βέβαια είναι αυτό: Τι θα κάνει το ΝΒΑ αν ένας παίκτης βρεθεί θετικός στον κορονοϊό;

Ο Άνταμ Σίλβερ κλήθηκε να απαντήσει σε αυτό το σημαντικό ερώτημα σε συνομιλία που είχε με τον Τσαρλς Μπάρκλεϊ και δήλωσε ότι η λίγκα έχει ήδη προετοιμαστεί για αυτό το ενδεχόμενο.

Συγκεκριμένα, ο Μπάρκλεϊ ρώτησε τον  Σίλβερ: "Άνταμ, αν ένας παίκτης βρεθεί θετικός στον ιό στα playoffs θα χρειαστεί να βγάλετε όλη την ομάδα εκτός και να θυσιάσει μία σειρά"; Και η απάντηση του Σίλβερ ήταν ξεκάθαρη:

"Θεωρούμε ότι δεν θα χρειαστεί. Μιλάμε με ειδικούς για τον ιό στην Φλόριντα. Θεωρούμε ότι κάνοντας τεστ καθημερινά, αν βρούμε έναν αθλητή θετικό στον ιό θα δούμε τις επαφές που είχε και  θα μπορέσουμε να τον απομονώσουμε και να τον χωρίσουμε από την ομάδα του.

Ακολούθως θα συνεχίσουμε να κάνουμε τεστ καθημερινά. Πιστεύουμε ότι δεν θα χρειαστεί να διακόψουμε την σεζόν".

Δείτε το VIDEO με την δήλωση του Σίλβερ:

AP Photo/Jae C. Hong

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.