NBA

Σίξερς: Παγωμάρα με Σίμονς, χτύπησε στο γόνατο

Σίξερς: Παγωμάρα με Σίμονς, χτύπησε στο γόνατο
AP Photo/Ashley Landis AP PHOTO/ASHLEY LANDIS

Ο Μπεν Σίμονς αποχώρησε στην τρίτη περίοδο του αγώνα με τους Γουίζαρντς με ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο, με τους Σίξερς να κάθονται πλέον σε αναμμένα κάρβουνα.

Αγωνία. Αυτή είναι η μόνη λέξη που μπορεί να σκεφτεί κάποιος αναφερόμενος στους Σίξερς, που βρίσκονται σε αναμονή των ιατρικών εξετάσεων του Μπεν Σίμονς, ο οποίος αποχώρησε με ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο στη νίκη με 107-98 επί των Γουίζαρντς.

Ο Αυστραλός γκαρντ/φόργουορντ τραυματίστηκε σε μία ανύποπτη φάση στην διεκδίκηση ενός επιθετικού ριμπάουντ, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει σχεδόν άμεσα για τον πάγκο των Σίξερς και ακολούθως ο τηλεοπτικός φακός να τον πιάσει να πηγαίνει κουτσαίνοντας στα αποδυτήρια.

Οι πρώτες ενδείξεις μοιάζουν θετικές για τον Σίμονς, αφού ο σταρ της Φιλαντέλφεια φέρεται να μην πονάει ενώ το γόνατό του δεν έχει πρηστεί. Μέχρι ωστόσο να βγουν τα αποτελέσματα των εξετάσεών του είναι λογικό να υπάρχει μία ανησυχία.

Την φετινή σεζόν ο Σίμονς έχει 16.6 πόντους, 7.8 ριμπάουντ, 8.1 ασίστ και 2.1 κλεψίματα μέσο όρο σε 36 λεπτά συμμετοχής.

Δείτε το VIDEO με τον τραυματισμό του Σίμονς:

AP Photo/Ashley Landis

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ