ΜΠΑΣΚΕΤ

Σφαλιάρα των Νετς στους Χιτ μέσα στο Μαϊάμι

Brooklyn Nets' D'Angelo Russell (1) shoots over Miami Heat's Derrick Jones Jr. (5), Josh Richardson (0) and Hassan Whiteside, right, during the first half of an NBA basketball game, Tuesday, Nov. 20, 2018, in Miami. (AP Photo/Lynne Sladky)
AP Photo/Lynne Sladky AP PHOTO/LYNNE SLADKY

Οι Νετς υποχρέωσαν τους Χιτ στην 5η σερί εντός έδρας ήττα τους, κερδίζοντάς τους με 104-92 μέσα στο Μαϊάμι.

Οι Νετς και οι Χιτ πρόσφεραν στον κόσμο το χειρότερο πρώτο ημίχρονο της χρονιάς στο ΝΒΑ (!), αφού το σκορ στο φινάλε της δεύτερης περιόδου ήταν μόλις 42-39 για το Μαϊάμι, στο χειρότερο παραγωγικά πρώτο ημίχρονο της σεζόν στην κορυφαία λίγκα του κόσμου. Στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα βελτιώθηκαν... κάπως, τουλάχιστον για τους Νετς, οι οποίοι κατάφεραν τελικά να πάρουν τη νίκη με 104-92.

Το Μπρούκλιν έδωσε με αυτό τον τρόπο ακόμα μία σφαλιάρα στους Χιτ, οι οποίοι μετά από αυτό το άσχημο αποτέλεσμα μετράνε 5 σερί εντός έδρας ήττες και έχουν συνολικό ρεκόρ 6-11 (3-7 εντός έδρας!). Οι Νετς από την πλευρά τους έχουν ρεκόρ 8-10.

Ο Ντ' Άντζελο Ράσελ με 20 πόντους ήταν ο κορυφαίος των νικητών, με τον Σπένσερ Ντίνγουϊντι να προσθέτει 16 πόντους και τον Τζάρετ Άλεν 13 πόντους και 14 ριμπάουντ.

Για τους Χιτ, ο Χασάν Γουάιτσαϊντ είχε 21 πόντους και 23 ριμπάουντ, ο Τζος Ρίτσαρντσον 16 πόντους (αλλά με 6/20 σουτ) και ο Ρόντνεϊ ΜακΓκρούντερ 15 πόντους.

Το boxscore της αναμέτρησης (Πηγή ESPN)

Σφαλιάρα των Νετς στους Χιτ μέσα στο Μαϊάμι

Σφαλιάρα των Νετς στους Χιτ μέσα στο Μαϊάμι

AP Photo/Lynne Sladky

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ