NBA

Σάμερ Λιγκ: Ο Άλεν έκανε δύο αντιαθλητικά φάουλ σε 7 δευτερόλεπτα και αποβλήθηκε!

Σάμερ Λιγκ: Ο Άλεν έκανε δύο αντιαθλητικά φάουλ σε 7 δευτερόλεπτα και αποβλήθηκε!

Ο Γκρέισον Άλεν επισκίασε όσα έγιναν στο Σάμερ Λιγκ στο Λας Βέγκας, αφού αποβλήθηκε επειδή έκανε δύο αντιαθλητικά φάουλ στον Γκραντ Γουίλιαμς σε 7 δευτερόλεπτα!

Ο Γκρέισον Άλεν τράβηξε τα βλέμματα πάνω του. Για κακή του τύχη, το έκανε για εντελώς λάθος λόγο, αφού στον αγώνα των Σέλτικς με τους Γκρίζλις (νίκη των πρώτων με 113-87) στο πλαίσιο του Σάμερ Λίγκ του Λας Βέγκας υπέπεσε σε δύο συνεχόμενα αντιαθλητικά φάουλ στον Γκραντ Γουίλιαμς της Βοστώνης!

Η αρχή έγινε με 9 λεπτά και 19 δευτερόλεπτα να μένουν για το τέλος της τέταρτης περιόδου, όταν έπειτα από ένα δυναμικό σκριν του Γουίλιαμς ο Άλεν αντέδρασε και τον έσπρωξε, με τους διαιτητές να τον χρεώνουν με ένα (μάλλον αυστηρό) αντιαθλητικό φάουλ. Εφτά δευτερόλεπτα αργότερα ωστόσο δεν υπήρχε αμφιβολία αν αυτό που έκανε ο Άλεν ήταν αντιαθλητικό φάουλ ή όχι, αφού έπειτα από ένα ακόμα δυναμικό σκριν του Γουίλιαμς απάντησε με το να χτυπήσει τον αντίπαλό του στο κεφάλι όταν αυτός προσπάθησε να σκοράρει!

την φήμη του "κακού παιδιού" όταν αγωνιζόταν στο Κολέγιο του Ντιουκ, έχοντας στο... βιογραφικό του αρκετές κακές στιγμές, όπως κλωτσιές και τρικλοποδιές στους αντιπάλους του.

Το συγκεκριμένο σκηνικό με τον Άλεν επισκίασε όσα έγιναν στο Σάμερ Λιγκ του Λας Βέγκας, στο οποίο πάντως γενικά δεν έγινε τίποτα σημαντικό, αφού έτυχε να μην έχουν αγώνα οι ομάδες που έχουν στο ρόστερ τους παίκτες που επιλέχθηκαν ψηλά στο ΝΒΑ Draft 2019.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της ημέρας:

Πέισερς - Ράπτορς 79-94 (Χόλιντεϊ 23 - Ερνάντεθ 18)

Γουίζαρντς - Χοκς 76-71 (Χατσιμούρα 25 - Μπράουν 16)

Θάντερ - Μπλέιζερς 92-87 (Χέρβεϊ 20 - Τρεντ 22)

Ρόκετς - Τζαζ 87-78 (Κλέμονς 19 - Μπράντλεϊ 23)

Κλίπερς - Κινγκς 83-80 (Κόφι 19 - Γκέιμπριελ 18)

Γκρίζλις - Σέλτικς 87-113 (Χάνα 15 - Γουίλιαμς 21)

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ