NBA

Ρέντικ: "Δεν ενδιαφέρεται κανείς στο NBA αν ο Τραμπ βλέπει μπάσκετ"

New Orleans Pelicans' JJ Redick (4) shoots over Utah Jazz's Rudy Gobert and Emmanuel Mudiay, right, during the second half of an NBA basketball game Thursday, July 30, 2020, in Lake Buena Vista, Fla. (AP Photo/Ashley Landis, Pool)
New Orleans Pelicans' JJ Redick (4) shoots over Utah Jazz's Rudy Gobert and Emmanuel Mudiay, right, during the second half of an NBA basketball game Thursday, July 30, 2020, in Lake Buena Vista, Fla. (AP Photo/Ashley Landis, Pool) AP

Ο γκαρντ των Πέλικανς, Τζέι Τζέι Ρέντικ, δήλωσε ότι κανείς δεν ενδιαφέρεται στο NBA, αν ο Ντόναλντ Τραμπ βλέπει μπάσκετ, τονίζοντας ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ χρησιμοποιεί το Twitter για να διχάζει τον κόσμο.

Το δικό τους μήνυμα έστειλαν παίκτες και προπονητές των Πέλικανς, των Τζαζ, των Λέικερς και των Κλίπερς που γονάτισαν πριν από τα τζάμπολ των πρώτων επίσημων αγώνων στο Ορλάντο, σε μία ειρηνική διαμαρτυρία για τα όσα συμβαίνουν στις ΗΠΑ.

Την περασμένη εβδομάδα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, είχε δηλώσει την αντίθεση του για την κίνηση του γονατίσματος: "Ανυπομονώ για την επιστροφή του αθλητισμού, αλλά κάθε φορά που βλέπω έναν παίκτη να γονατίζει κατά τη διάρκεια του Εθνικού Ύμνου, ένα σημάδι ασέβειας στην πατρίδα και τη σημαία, το παιχνίδι τελειώνει για μένα".

Η απάντηση ήρθε από τον γκαρντ των Πέλικανς, Τζέι Τζέι Ρέντικ, ο οποίος αναφέρθηκε στο γεγονός: "Πρώτα απ' όλα δεν νομίζω να ενδιαφέρεται κανείς στο NBA αν ο Τραμπ βλέπει μπάσκετ. Δεν θα μπορούσε να με νοιάζει λιγότερο. Θεωρώ ότι κάθε φορά που κάνει tweet θέλει να διχάζει, θέλει να υποκινήσει και να ενθαρρύνει τη βάση του. Το tweet του δεν ήταν διαφορετικό από τα άλλα".

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ