NBA

Πώς θα ήταν το scouting report του Τόνι Κούκοτς για το NBA Draft του '90

Πώς θα ήταν το scouting report του Τόνι Κούκοτς για το NBA Draft του '90

Ο Μάικ Σμιτς του ESPN επιχείρησε να παρουσιάσει πώς θα ήταν το scouting report του Τόνι Κούκοτς, αν στη δεκαετία του 1990 υπήρχαν οι δυνατότητες που υπάρχουν σήμερα.

Ο Μάικ Σμιτς είναι εκ των πλέον ειδικών/αναλυτών σε ό,τι έχει να κάνει με το NBA Draft. Με ταξίδια ανά τον κόσμο για να δει τα κορυφαία ταλέντα, video scouting και προσωπική επαφή με τα επόμενα αστέρια του αθλήματος, ό,τι γράφει -για λογαριασμό του ESPN- κάθε φορά, αποτελεί έναν εξαιρετικό μπούσουλα αναφορικά με το τι να περιμένουμε από κάθε παίκτη.

Αυτή τη φορά, κι ενώ όλοι στις ΗΠΑ περιμένουν την προβολή των δύο επόμενων επεισοδίων του "The Last Dance", έκανε την προσπάθεια να δείξει πώς θα ήταν το scouting report του Τόνι Κούκοτς αν τη δεκαετία του 1990 υπήρχαν οι δυνατότητες και τα μέσα παρουσίασης των παικτών, που υπάρχουν στη σύγχρονη εποχή.

" Ο Τόνι Κούκοτς ήταν φτιαγμένος για τη μοντέρνα εκδοχή του ΝΒΑ με την ευελιξία του, παρά το γεγονός πως ήταν 2μ08. Θα ήθελα πολύ να τον δω στη δική μας εποχή. Παραμένει υποτιμημένος στις ΗΠΑ. Βοήθησε προκειμένου να χαρακτεί ο δρόμος για τους αστέρας από την Ευρώπη" έγραψε χαρακτηριστικά ο Μάικ Σμιτς ως λεζάντα για την παρουσίαση των ικανοτήτων του Τόνι Κούκοτς.

Ο 51χρονος πλέον παλαίμαχος μπασκετμπολίστας επελέγη το 1990 στο Νο29 του NBA Draft από τους Σικάγο Μπουλς (ενώ ακόμη αγωνιζόταν στη Γιουγκοπλάστικα), τη φανέλα των οποίων φόρεσε τρία χρόνια αργότερα. Με τους Ταύρους κατέκτησε τρία δαχτυλίδια, αποτελώντας βασικό κομμάτι τους προς τον τίτλο σε κάθε μία από αυτές τις περιπτώσεις.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ