NBA

Πρώτος σκόρερ στην ιστορία των Γκρίζλις ο Κόνλεϊ

Memphis Grizzlies guard Mike Conley, left, controls the ball against Los Angeles Clippers guard Avery Bradley in the second half of an NBA basketball game Wednesday, Dec. 5, 2018, in Memphis, Tenn. (AP Photo/Brandon Dill)
AP Photo/Brandon Dill AP PHOTO/BRANDON DILL

Ο Μάικ Κόνλεϊ σημείωσε ακόμα ένα σπουδαίο επίτευγμα, αφού στην ήττα των Γκρίζλις με 103-118 από τους Γουόριορς έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του Μέμφις.

Ο Μάικ Κόνλεϊ συνεχίζει να ακολουθεί τον δικό του δρόμο με την φανέλα των Γκρίζλις. Με τους 22 πόντους που σημείωσε κόντρα στους Γουόριορς ( ήττα με 103-118 ) ο 32χρονος γκαρντ ξεπέρασε τον Μαρκ Γκασόλ και έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία των Γκρίζλις.

Ο Κόνλεϊ χρειαζόταν 7 πόντους για να τα καταφέρει, κάτι που δεν του πήρε και πολύ χρόνο για να το καταφέρει, πανηγυρίζοντας ένα σπουδαίο επίτευγμα. Πλέον έχει 11.700 πόντους, έναντι 11.684 πόντων του σπουδαίου Ισπανού, ο οποίος παραχωρήθηκε με ανταλλαγή στους Ράπτορς πριν από 6 εβδομάδες, την τελευταία ημέρα των ανταλλαγών.

Αξίζει να αναφερθεί πάντως ότι αυτή δεν είναι η μοναδική πρωτιά του Κόνλεϊ στην ιστορία των Γκρίζλις, με την φανέλα των οποίων αγωνίζεται στο ΝΒΑ από το 2007, όταν και επιλέχθηκε στο Νο4 του ΝΒΑ Draft.

Συγκεκριμένα, ο Κόνλεϊ είναι ακόμα:

1ος σε συμμετοχές

1ος σε ασίστ

1ος σε κλεψίματα

1ος στα εύστοχα τρίποντα

1ος στις προσπάθειες τριών πόντων

1ος σε προσπάθειες για σουτ

2ος σε λεπτά συμμετοχής

2ος σε εύστοχα σουτ

3ος σε εύστοχες βολές

3ος σε προσπάθειες από την γραμμή των βολών

8ος ριμπάουντερ

Δείτε το VIDEO με το αφιέρωμα που ετοίμασαν οι Γκρίζλις για αυτόν, καθώς και την στιγμή της αποθέωσης από τους φίλους της ομάδας

AP Photo/Brandon Dill

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ