ΜΠΑΣΚΕΤ

Προσέλαβαν Ελληνοκαναδό πρώην επαγγελματία τζογαδόρο οι Μάβερικς!

FILE - In this March 30, 2018, file photo, Dallas Mavericks' Dwight Powell (7), Dirk Nowitzki of Germany and Dennis Smith Jr., advance up court against the Minnesota Timberwolves in the first half of NBA basketball game in Dallas. Dallas missed the playoffs for the second straight year with its worst record since 1997-98, the season before Nowitzki was drafted. (AP Photo/Tony Gutierrez, File)
AP Photo/Tony Gutierrez, File AP PHOTO/TONY GUTIERREZ, FILE

Σε μία πρωτοποριακή κίνηση προχώρησαν οι Μάβερικς, αφού προσέλαβαν τον Ελληνοκαναδό πρώην επαγγελματία τζογαδόρο Μπομπ Βούλγαρη για να τους βοηθήσει στον στρατηγικό σχεδιασμό τους!

Ο ιδιοκτήτης των Ντάλας Μάβερικς, Μαρκ Κούμπαν, φημίζεται για το γεγονός ότι συχνά σκέφτεται διαφορετικά από τους άλλους. Φρόντισε λοιπόν να το αποδείξει αυτό για ακόμα μία φορά, αφού σύμφωνα με το ESPN προχώρησε στην πρόσληψη του Ελληνικαναδού άλλοτε επαγγελματία τζογαδόρου Χαράλαμπου (Μπομπ) Βούλγαρη!

Ο Μπομπ Βούλγαρης είναι 43 χρονών και έγινε γνωστός στις ΗΠΑ στο λυκόφως της δεκαετίας του 90' όταν έβγαλε μία περιουσία από τα λεφτά που έβγαζε στοιχηματίζοντας σε αγώνες ΝΒΑ, φτάνοντας στο σημείο μία περίοδο να ποντάρει σχεδόν 1.000.000 δολάρια τη μέρα! Όσο για το πώς τα κατάφερνε; Είχε έναν εναλλακτικό τρόπο σκέψης, εστιάζοντας στις αποφάσεις των διοικήσεων και στις τάσεις των προπονητών των ομάδων! Παράλληλα έπαιζε και πόκερ, όπου αν και δεν κατάφερε ποτέ να κερδίσει κάποιο μεγάλο τουρνουά είχε πάντα αρκετά κέρδη!

Αυτό που θα αναρωτηθεί βέβαια τώρα κάποιος είναι τι δουλειά έχει ένας πρώην επαγγελματίας τζογαδόρος σε ομάδα του ΝΒΑ. Ξεκάθαρη απάντηση δεν υπάρχει, αφού ακόμα και η θέση που δόθηκε στον Βούλγαρη (Υπεύθυνος έρευνας και ανάπτυξης του οργανισμού) έχει όσο πιο... γενικά καθήκοντα γίνεται. Η αλήθεια ωστόσο είναι ότι με το ΝΒΑ να επιτρέπει πλέον επίσημα τα στοιχήματα, στο Ντάλας φέρονται να θεωρούν ότι η παρουσία ενός ανθρώπου όπως ο Βούλγαρης, ο οποίος θεωρείται εξαιρετικός στην ανάλυση δεδομένων, θα βοηθήσει την ομάδα να βρεθεί ένα βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό.

Όπως και να έχει πάντως, η συγκεκριμένη κίνηση του Ντάλας δείχνει ότι σίγουρα δεν έχουν πρόβλημα στον σύλλογο να σκέφτονται εναλλακτικά.

AP Photo/Tony Gutierrez, File

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ