Προπονητής Νάγκετς: "Είχα κορονοϊό, το έμαθα μετά από μήνες"

Ο προπονητής των Νάγκετς, Μάικ Μαλόουν, δήλωσε ότι τον Μάρτιο είχε κορονοϊό, αλλά το έμαθε αρκετούς μήνες αργότερα, αφού δεν είχε την δυνατότητα να κάνει τεστ.

Ο Μάικ Μαλόουν ανήκει στην λίστα των ανθρώπων που νίκησαν τον κορονοϊό. Υπάρχει μία λεπτομέρεια όμως: Δεν ήξερε ότι είχε προσβληθεί από τον ιό!

Ο προπονητής των Νάγκετς παραχώρησε συνέντευξη όπου παραδέχθηκε ότι τον Μάρτιο, όταν ξεκίνησε η καραντίνα, είχε προσβληθεί από τον ιό, ωστόσο δεν το έμαθε παρά αρκετούς μήνες αργότερα. Αν και στην πραγματικότητα ήξερε ότι μάλλον είχε προσβληθεί.

Συγκεκριμένα, ο Μαλόουν δήλωσε: "Θα έλεγα ότι κοντά στις 20 Μαρτίου άρχισα να μην αισθάνομαι καλά και ξεκίνησα να έχω επικοινωνία με τους γιατρούς της ομάδας για να δω αν μπορώ να κάνω το τεστ. Δυστυχώς, εκείνη την περίοδο δεν υπήρχαν διαθέσιμα τεστ. Οπότε, έμαθα ότι είχα τον ιό αφού τον είχα ξεπεράσει".

Κλείνοντας, ο τεχνικός των Νάγκετς πρόσθεσε ότι πρακτικά έμαθε ότι είχε τον κορονοϊό δύο μήνες αργότερα: "Έκανε ένα τεστ το σαββατοκύριακο της "Ημέρας μνήμης" (σ.σ 25 Μαΐου). Και χωρίς να εκπλαγώ ιδιαίτερα είναι η αλήθεια, ο γιατρός της ομάδας μου τηλεφώνησε και μου είπε ότι είχα περάσει τον κορονοϊό".

AP Photo/Eric Christian Smith

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.