NBA

Πήραν σέντερ οι Κινγκς, στην αναμονή ο Κουφός

Sacramento Kings center Kosta Koufos drives during the first quarter of an NBA basketball game against the Utah Jazz, Wednesday, Jan. 17, 2018, in Sacramento, Calif. The Jazz won 120-105. (AP Photo/Rich Pedroncelli)
AP Photo/Rich Pedroncelli AP PHOTO/RICH PEDRONCELLI

Τριετές συμβόλαιο έδωσαν οι Κινγκς στον Ντεγουέιν Ντέντμον, την ώρα που ο Κώστας Κουφός ψάχνει -ως free agent κι αυτός- το επόμενο συμβόλαιο της καριέρας του.

Λίγες εβδομάδες πριν γιορτάσει τα 30α του γενέθλια, ο Ντεγουέιν Ντέντμον έγινε παίκτης των Κινγκς. Η ομάδα του Σακραμέντο του έδωσε τριετές συμβόλαιο αντί 40 εκατομμυρίων δολαρίων και τον έβαλε στο δυναμικό της, για να πάρει από εκείνον εμπειρίες, παραστάσεις, καλό περιφερειακό σουτ ειδικά από τις γωνίες και γενικά έναν αξιόλογο ψηλό που μπορεί να κάνει σχεδόν τα πάντα σε ικανοποιητικό επίπεδο.

Τις τελευταίες δύο σεζόν και σε σύνολο 126 αγώνων, ο Ντέντμον είχε 10.4 πόντους από 58.3% στο δίποντο, 37.2% στο τρίποντο και 79.9% στις βολές, μαζί με 7.7 ριμπάουντ, 1.4 ασίστ και ένα μπλοκ ανά 25 λεπτά συμμετοχής με τη φανέλα των Ατλάντα Χοκς. Μένει τώρα να δούμε τι σκέφονται στο Σακραμέντο για τον Κώστα Κουφό, που είναι free agent και μπορεί να μιλήσει με όποια ομάδα θέλει για το επόμενο συμβόλαιο της καριέρας του.

Διαβάστε εδώ όλες τις κινήσεις της πρώτης μέρας στην Free Agency 2019

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ