ΜΠΑΣΚΕΤ

Πήραν φόρα οι Καβαλίερς, νίκησαν και τους Ρόκετς!

Πήραν φόρα οι Καβαλίερς, νίκησαν και τους Ρόκετς!
AP PHOTO/TONY DEJAK

Μία ημέρα μετά το πρώτο "διπλό" της χρονιάς (στην Φιλαντέλφια), οι Καβαλίερς νίκησαν και τους Ρόκετς 117-108, με τον ρούκι Κόλιν Σέξτον να κάνει την καλύτερη εμφάνισή του στο ΝΒΑ (VIDEOS).

Η ημέρα των Ευχαριστιών προφανώς έκανε καλό στους Καβαλίερς. Το διήμερο που επακολούθησε, βλέπετε, ήταν ονειρικό για την ομάδα του Λάρι Ντρου, η οποία είχε το χειρότερο ρεκόρ στο ΝΒΑ μέχρι την Πέμπτη (2-14), έκτοτε όμως μετράει διαδοχικές νίκες. Μία ημέρα μετά το "διπλό" στην Φιλαντέλφια, λοιπόν, το Κλίβελαντ νίκησε και το Χιούστον 117-108, κερδίζοντας για πρώτη φορά φέτος δύο παιχνίδια στη σειρά!

Ο Κόλιν Σέξτον πέτυχε 29 πόντους με 14/21 σουτ, έβαλε καθοριστικά καλάθια στην τέταρτη περίοδο και εν ολίγοις πραγματοποίησε την καλύτερή του εμφάνιση από την ημέρα που οι Καβς τον επέλεξαν στο Νο. 8 του Draft. Εντυπωσιακά νούμερα είχε πάλι ο Τρίσταν Τόμπσον (16 πόντοι, 22 ριμπάουντ, 4 κλεψίματα), ο οποίος ήταν και ο κύριος λόγος που οι Καβς μάζεψαν 19 ριμπάουντ παραπάνω, ενώ εξαιρετικός ήταν ερχόμενος από τον πάγκο και ο Τζόρνταν Κλάρκσον, σημειώνοντας 20 πόντους.

Πήραν φόρα οι Καβαλίερς, νίκησαν και τους Ρόκετς!

Ο Τζέιμς Χάρντεν έκανε τα πάντα (40 πόντοι, 14/30 σουτ, 13 ασίστ, αλλά και 9 λάθη) για τους Ρόκετς, βάζοντας 24 από τους πόντους του στο ανταγωνιστικό πρώτο ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να αλλάζουν το προβάδισμα 12 φορές. Ωστόσο, η απουσία του Κρις Πολ (για λόγους ξεκούρασης) φάνηκε πολύ στο Χιούστον, το οποίο έβλεπε σταθερά την πλάτη του Κλίβελαντ από το 15' και μετά. Οι Ρόκετς κατάφεραν να ροκανίσουν μία διαφορά 14 πόντων (85-71 στο 33') μέχρι τους τέσσερις (106-102) στο 43', ωστόσο οι Καβαλίερς ξέφυγαν εκ νέου με 115-104 και δεν ανησύχησαν ξανά.

Ο Ερικ Γκόρντον ξεκίνησε στη θέση του Πολ και πέτυχε 28 πόντους, ωστόσο δεν μοίρασε ούτε μία ασίστ. Οι Ρόκετς τελείωσαν το παιχνίδι με μόνο 18 ασίστ και 16 λάθη και παρότι σούταραν συνολικά με ποσοστό 50% και είχαν 15/39 τρίποντα, υπέστησαν την δεύτερη συνεχόμενη ήττα τους. Συν τοις άλλοις ηττήθηκαν μόλις για τρίτη φορά στις τελευταίες 13 αναμετρήσεις με τους Καβαλίερς.



Photo credits: AP Photo/Tony Dejak
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ