NBA

Πένθος για τον Ντουάιτ Χάουαρντ: Πέθανε η μητέρα του παιδιού του

Los Angeles Lakers center Dwight Howard (39) in the second half overtime of an NBA basketball game Wednesday, Feb. 12, 2020, in Denver. The Lakers won 120-116 in overtime. (AP Photo/David Zalubowski)
Los Angeles Lakers center Dwight Howard (39) in the second half overtime of an NBA basketball game Wednesday, Feb. 12, 2020, in Denver. The Lakers won 120-116 in overtime. (AP Photo/David Zalubowski) AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI

Μία πολύ δύσκολη κατάσταση κλήθηκε να διαχειριστεί ο Ντουάιτ Χάουαρντ εν μέσω καραντίνας, αφού πριν από ενάμιση μήνα απεβίωσε η μητέρα του παιδιού του.

Δύσκολες προσωπικές στιγμές βιώνει εδώ και ενάμιση μήνα ο Ντουάιτ Χάουαρντ, ο οποίος αποκάλυψε πως στις 27 Μαρτίου πέθανε η μητέρα του παιδιού του. Ο σέντερ των Λος Άντζελες Λέικερς αναφέρθηκε στο γεγονός, εξηγώντας πως έμαθε τα άσχημα νέα την στιγμή που ήθελε να καλέσει την πρώην σύντροφό του, Μελίσα Ρίος, για να της προτείνει να περάσουν μαζί -και με τον γιο τους- την καραντίνα στις ΗΠΑ.

" Όπως της έγραφα το μήνυμα, ήταν η στιγμή που με πήραν τηλέφωνο και μου ανακοίνωσαν ότι πέθανε. Ήταν πολύ δύσκολο να διαχειριστώ όλο αυτό το γεγονός, να το ξεπεράσω. Ακόμη είναι..." ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ντουάιτ Χάουαρντ, ο οποίος εξήγησε παράλληλα πόσο δύσκολο ήταν για εκείνον να μπορέσει να εξηγήσει τι συμβαίνει στον 6χρονο γιο του. Η κηδεία έγινε στη Νεβάδα, με τον ίδιο να εξηγεί στη διάρκεια τηλεδιάσκεψης με δημοσιογράφους πως " δεν υπήρχε περίπτωση να μην είμαι εκεί για τον γιο μου και την οικογένεια της Μελίσα. Άξιζε πάντα τα καλύτερα, κι άξιζε ακόμη περισσότερα από το να είμαι απλά εκεί στην κηδεία της".

Όπως είναι λογικό, η επιστροφή στην δράση δεν αποτελεί προτεραιότητα για εκείνον τη δεδομένη χρονική στιγμή, μετά από όλα αυτά: " Είναι μια γλυκόπικρη κατάσταση, γιατί αφενός θέλω να ξαναπαίξω, αλλά ο γιος μου με χρειάζεται περισσότερο από ποτέ αυτή την στιγμή".

AP Photo/David Zalubowski

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ