NBA

Παρουσίαση Γουέστμπρουκ: "Η καλύτερη επιλογή για την καριέρα μου το Χιούστον"

Παρουσίαση Γουέστμπρουκ: "Η καλύτερη επιλογή για την καριέρα μου το Χιούστον"
AP Photo/David J. Phillip AP PHOTO/DAVID J. PHILLIP

Οι Ρόκετς παρουσίασαν τον Ράσελ Γουέστμπρουκ, ο οποίος μίλησε για τη νέα ομάδα του, το ταίριασμα του με τον Τζέιμς Χάρντεν και την... ζέστη στο Χιούστον (VIDEOS).

Το Χιούστον είναι εδώ και μερικά χρόνια η πόλη του Τζέιμς Χάρντεν. Για μία ημέρα, πάντως, έγινε η πόλη του Ράσελ Γουέστμπρουκ, το μεγάλο απόκτημα του καλοκαιριού , ο οποίος παρουσιάστηκε σήμερα (26/7) στο Χιούστον και μίλησε στα τοπικά media για τους Ρόκετς, την συνύπαρξή του με τον Τζέιμς Χάρντεν και το επόμενο βήμα που θέλει να κάνει με τις "ρουκέτες", κατακτώντας ένα πρωτάθλημα.

" Ήταν μία τρελή διαδικασία. Έγιναν όλα γρήγορα, αλλά νομίζω ότι ήταν η καλύτερη απόφαση για την καριέρα μου", είπε ο Γουέστμπρουκ, που δεν ανησυχεί καθόλου για την συνεργασία του με τον Χάρντεν. " Για να κερδίσεις αγώνες, θα πρέπει να θυσιάσεις κάτι από το παιχνίδι σου. Δεν ανησυχώ γι αυτό και ξέρω ότι ούτε ο Τζέιμς ανησυχεί. Μπορώ να κάνω κι άλλα πράγματα στο γήπεδο για να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει. Παίζουμε πολύ καλά μακριά από τη μπάλα ο ένας με τον άλλον. Το κάναμε στην Οκλαχόμα Σίτι.

Έχουμε και οι δύο έναν κοινό στόχο και αυτός είναι το πρωτάθλημα. Στην επίθεση, το σκοράρισμα και το να έχω την μπάλα στα χέρια μου δεν είναι τα μόνα πράγματα που κάνω. Πιστεύω ότι μπορώ να βοηθήσω στον τομέα των ριμπάουντ και ίσως να ρίξω και καμία λόμπα στον Τζέιμς (Χάρντεν), εάν το «έχει» ακόμα", τόνισε ο Γουέστμπρουκ, προκαλώντας το γέλιο του "μούσια", που ήταν παρών στην αίθουσα.

" Με ενδιαφέρει μόνο μία ομάδα και αυτή είναι οι Χιούστον Ρόκετς", τόνισε ο Γουέστμπρουκ ερωτώμενος για τις αλλαγές στο ΝΒΑ, ενώ για τον εγκλιματισμό του στην πόλη είπε απλά το εξής: " Είναι ζεστά σαν την κόλαση στο Χιούστον. Αυτό μπορώ να σας πω".

Ο Γουέστμπρουκ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει ξανά την Οκλαχόμα Σίτι για τα χρόνια που πέρασε στην Θάντερ. " Βασικά μεγάλωσα στην Οκλαχόμα Σίτι. Είμαι ευγνώμων για ό,τι έκαναν για μένα", είπε ο νέος σούπερ σταρ των Ρόκετς, που όταν ρωτήθηκε για το πράγμα που θέλει να ξέρει ο κόσμος στο Χιούστον για αυτόν, είναι ότι... " είναι καλό παιδί"!








Photo credits: AP Photo/David J. Phillip
TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ