NBA

Στους Ρόκετς ο Γουέστμπρουκ, στους Θάντερ ο Πολ

Oklahoma City Thunder guard Russell Westbrook (0) runs out and roars to the crowd before an NBA basketball game against the Los Angeles Lakers Tuesday, April 2, 2019, in Oklahoma City. (AP Photo/Sue Ogrocki)
Oklahoma City Thunder guard Russell Westbrook (0) runs out and roars to the crowd before an NBA basketball game against the Los Angeles Lakers Tuesday, April 2, 2019, in Oklahoma City. (AP Photo/Sue Ogrocki) AP PHOTO/SUE OGROCKI

Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ θα συνεχίσει την καριέρα του στο Χιούστον και τους Ρόκετς, ενώ το δρομολόγιο προς τους Θάντερ θα ακολουθήσει ο Κρις Πολ μετά το trade των δύο ομάδων.

Μία ακόμα μεγάλη ανταλλαγή έρχεται να ταράξει τα νερά του ΝΒΑ. Το γεγονός ότι ο Ράσελ Γουέστμπρουκ είχε ζητήσει ανταλλαγή από τους Θάντερ ήταν γνωστό, με τους Χιτ να φάνταζαν ως ο επικρατέστερος προορισμός για εκείνον.

Τελικά, τα δεδομένα για τον 30χρονο πόιντ γκαρντ άλλαξαν και αντί για το Μαϊάμι θα βρεθεί στο Χιούστον.

Ο Adrian Wojnarowski αποκάλυψε την ανταλλαγή ανάμεσα στους Θάντερ και τους Ρόκετς. Έτσι, ο Ράσελ Γουέστμπρουκ θα μετακομίσει στο Χιούστον, ενώ το αντίθετο δρομολόγιο θα κάνει ο Κρις Πολ. Βέβαια, η παραμονή του στην Οκλαχόμα δεν είναι σίγουρη αφού οι Θάντερ φέρονται έτοιμοι να τον ανταλλάξουν με το Μαϊάμι να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του. Πέρα από τον Πολ οι Θάντερ πήραν την επιλογή των Ρόκετς στο draft του 2024 και του 2026, όπως επίσης δικαιώματα στα picks του 2021 και του 2025.

Βέβαια, η μετακόμιση του Γουέστμπρουκ στους Ρόκετς σημαίνει πως θα σμίξει ξανά με τον Τζέιμς Χάρντεν και αναμένεται να συνθέσουν ένα εξαιρετικό δίδυμο. Ο Γουέστμπρουκ αποχαιρετά έτσι μετά από έντεκα σεζόν την Οκλαχόμα.

Photo credits: AP Photo/Sue Ogrocki

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ