NBA

Πάου Γκασόλ: "Θα ήθελα να κλείσω την καριέρα μου στη Μπαρτσελόνα ή τους Λέικερς"

Portland Trail Blazers forward Pau Gasol poses during the NBA basketball team's media day at the Moda Center in Portland, Ore., Monday, Sept. 30, 2019. (AP Photo/Sam Ortega)
Portland Trail Blazers forward Pau Gasol poses during the NBA basketball team's media day at the Moda Center in Portland, Ore., Monday, Sept. 30, 2019. (AP Photo/Sam Ortega) AP PHOTO/SAM ORTEGA

Ο Πάου Γκασόλ δήλωσε ότι θα ήθελε να παίξει μπάσκετ για έναν ακόμα χρόνο, προσθέτοντας ότι επιθυμία του είναι να κλείσει την καριέρα του στη Μπαρτσελόνα ή τους Λέικερς.

Ο Πάου Γκασόλ θέλει να ρίξει τίτλους τέλους στην καριέρα του με τους δικούς του όρους. Βασικά, θέλει να κλείσει την καριέρα του στο παρκέ, έχοντας ήδη δείξει την προτίμησή του για τις ομάδες που θα προτιμούσε να συμβεί αυτό.

Ο βετεράνος φόργουορντ/σέντερ μίλησε μέσω βιντεοκλήσης με ισπανικά ΜΜΕ και όταν η κουβέντα πήγε στις σκέψεις του για το μέλλον - αφού φέτος δεν αγωνίστηκε καθόλου λόγω τραυματισμού στο πόδι - ήταν ξεκάθαρος.

" Θα ήθελα να κλείσω την καριέρα μου στους Λέικερς με τους οποίους κέρδισα δύο πρωταθλήματα ή με τη Μπαρτσελόνα στην οποία ανδρώθηκα πριν πάω στο ΝΒΑ" δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γκασόλ, για να προσθέσει: " Θέλω να παίξω για μία ακόμα σεζόν και η αλήθεια είναι ότι θα είχε λογική να το κάνω αυτό για τη Μπαρτσελόνα".

Κλείνοντας, ο Γκασόλ αναφέρθηκε και στην πορεία της αποθεραπείας στο τραυματισμένο του αριστερό πόδι: " Γυμνάζομαι καθημερινά και περιμένω να κάνω κάποια τεστ για να μάθω πότε θα μπορώ να ξεκινήσω τρέξιμο αλλά και να κάνω άλματα. Είναι σημαντικό να ξέρω ότι το κόκκαλό μου είναι εντάξει".

AP Photo/Sam Ortega

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ