NBA

Ουτζίρι: Μήνυση στον αστυνομικό που του επιτέθηκε στους περσινούς τελικούς

Ουτζίρι: Μήνυση στον αστυνομικό που του επιτέθηκε στους περσινούς τελικούς
AP Photo/Barry Gutierrez AP PHOTO/BARRY GUTIERREZ

Ο Μασάι Ουτζίρι κατέθεσε μήνυση εναντίον του αστυνομικού που τον είχε κατηγορήσει για επίθεση μετά το τέλος του 6ου τελικού Γουόριορς - Ράπτορς, έχοντας ως αποδεικτικό ένα συγκλονιστικό VIDEO που δείχνει ότι συνέβη το αντίθετο.

Χρειάστηκε να περάσει πάνω από ένας χρόνος, αλλά ο Μασάι Ουτζίρι καθάρισε το όνομά του. Και με το παραπάνω για την ακρίβεια, αφού η υπόθεσή του εναντίον του αστυνομικού με τον οποίο είχε επεισόδιο μετά το τέλος του Game 6 των τελικών Γουόριορς-Ράπτορς πήρε εντελώς άλλη τροπή.

Η ιστορία είχε ως εξής: Τον περασμένο Ιούνιο έγινε γνωστό ότι μετά το τέλος του Game 6 των τελικών του ΝΒΑ ανάμεσα στους Γουόριορς και τους Ράπτορς, ο πρόεδρος των δεύτερων είχε επεισόδιο με έναν αστυνομικό. Ο λόγος ήταν ότι στην προσπάθειά του να μπει στο παρκέ για να πανηγυρίσει με τους παίκτες του, ο αστυνομικός τον εμπόδισε, επειδή δεν τον αναγνώρισε. Η υπόθεση όμως δεν σταμάτησε εκεί.

Λίγους μήνες αργότερα, ο αστυνομικός, που ονομάζεται Άλαν Στρίκλαντ, κατέθεσε μήνυση εναντίον του Ουτζίρι, υποστηρίζοντας ότι ο Πρόεδρος των Ράπτορς τον χτύπησε και τον τραυμάτισε, ζητώντας αποζημίωση, με τον εισαγγελέα να απορρίπτει την υπόθεση. Ο Ουτζίρι όμως δεν θα άφηνε να περάσει έτσι η υπόθεση και να σπιλωθεί το όνομά του, παίρνοντας μέτρα.

Έπειτα λοιπόν από αρκετούς μήνες, οι Ράπτορς κατάφεραν να πάρουν στην κατοχή τους δύο VIDEO, τα οποία δείχνουν τι πραγματικά συνέβη. Εκεί φαίνεται ότι την στιγμή που ο Ουτζίρι προσπάθησε να μπει στο παρκέ, ο αστυνομικός τον σταμάτησε, τον έσπρωξε και τον έβρισε. Ο Ουτζίρι αρχικά δεν αντέδρασε και του γνωστοποίησε ότι είναι ο Πρόεδρος των Ράπτορς, δείχνοντάς του το πάσο του. Ο αστυνομικός ωστόσο πάλι τον έβρισε και τον έσπρωξε, με αποτέλεσμα να έρθει η αντίδραση του Οτζίρι, μέχρι να μπουν στη μέση οι ψυχραιμότεροι και να λήξει το θέμα.

Όπως βέβαια γίνεται ξεκάθαρο πλέον, το θέμα δεν έληξε. Τουναντίον θα έχει και συνέχεια, αφού ο Ουτζίρι κατέθσε μήνυση, παραθέτοντας τα VIDEO ως αποδεικτικά στοιχεία.

Δείτε τα δύο συγκλονιστικά VIDEO:

AP Photo/Barry Gutierrez

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ