NBA

Όταν ο Τζόρνταν τρελάθηκε με οπαδό που κορόιδευε τα παπούτσια του

Όταν ο Τζόρνταν τρελάθηκε με οπαδό που κορόιδευε τα παπούτσια του

Πίσω στο 1995 ένας οπαδός των Καβαλίερς ειρωνεύθηκε τα... διαστημικά τότε AIR 11 Concord, με τον Μάικλ Τζόρνταν να ανοίγει διάλογο μαζί του ακόμη και από τον πάγκο των Σικάγο Μπουλς (VIDEO).

Τα AIR Jordan 11 Concord ήταν ένα από τα πιο διάσημα παπούτσια που φόρεσε ο Μάικλ Τζόρνταν στην καριέρα του στο ΝΒΑ. Παραμένουν ακόμη και σήμερα σπουδαία, ίσως ένα από τα κορυφαία μοντέλα μπασκετικών υποδημάτων που έχουμε δει ποτέ. Πίσω στο 1995, βέβαια, έμοιαζαν υπερβολικά μοντέρνα και έγιναν η αιτία για να εκνευριστεί ο MJ με έναν οπαδό σε αναμέτρηση των Μπουλς με τους Καβαλίερς.

Ένας άνδρας, λοιπόν, που καθόταν στις court seats, ακριβώς δίπλα στο παρκέ δηλαδή, ειρωνεύθηκε τον Τζόρνταν για τα... διαστημικά τότε παπούτσια του. Ο AIR τον άκουσε, δεν ασχολήθηκε για μερικά δευτερόλεπτα, οταν όμως σκόραρε γύρισε και του έδειξε τη δυσαρέσκειά του. Άνοιξε διάλογο μαζί του, έβαλε και δεύτερο καλάθι και στη συνέχεια οι Καβαλίερς κάλεσαν timeout. Ο Τζάκσον κράτησε τον MJ στον πάγκο και τότε εκείνος έστειλε ένα ακόμη πιο ξεκάθαρο μήνυμα στον οπαδό, κάνοντάς του με χαρακτηριστική κίνηση νόημα να ησυχάσει.

Για την ιστορία, οι Μπουλς είχαν νικήσει με 106-88 τους Καβαλίερς στην Gund Arena με τον Τζόρνταν να έχει 29 πόντους από 8/16 δίποντα, 4/8 τρίποντα και 1/2 βολές, πέντε ριμπάουντ και τρεις ασίστ σε 37 λεπτά συμμετοχής.

Δείτε το φοβερό video απο εκείνη τη... μονομαχία:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ