NBA

Όστιν Ρίβερς για Γιάννη-Χάρντεν: "Δεν μισεί ο ένας τον άλλο, απλώς δε μιλάνε μεταξύ τους"

Milwaukee Bucks' Giannis Antetokounmpo tries to drive past Houston Rockets' James Harden during the second half of an NBA basketball game Wednesday, March 7, 2018, in Milwaukee. (AP Photo/Morry Gash)
AP Photo/Morry Gash AP PHOTO/MORRY GASH

Ο Όστιν Ρίβερς δήλωσε σε podcast πως δεν πιστεύει ότι ο Τζέιμς Χάρντεν και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μισούν ο ένας τον άλλο, απλώς δε μιλάνε επειδή αμφότεροι είναι ανταγωνιστικοί.

Η κόντρα του Γιάννη Αντετοκούνμπο με τον Τζέιμς Χάρντεν με αφορμή την περσινή ανάδειξη του "Greek Freak" σε MVP της σεζόν είναι γνωστή. Ο Όστιν Ρίβερς ωστόσο, ο οποίος ως παίκτης των Ρόκετς το βιώνει άμεσα όλο αυτό, θεωρεί ότι δεν υπάρχει μίσος ανάμεσα στους δύο σταρ, αλλά σεβασμός. Απλώς δεν σκοπεύουν να το παραδεχθούν!

Μιλώντας σε γνωστό podcast, ο γκαρντ του Χιούστον κλήθηκε να σχολιάσει την σχέση των δύο σταρ αλλά και τι συμβαίνει στα μεταξύ τους παιχνίδια και ήταν ξεκάθαρος.

" Δε μιλάνε μεταξύ τους στο γήπεδο. Δεν κάνουν trash talking. Αλήθεια. Δεν λένε τίποτα" δήλωσε αρχικά ο Ρίβερς, για να προσθέσει: " Δεν βρίσκονται στο σημείο που κάποιος μπορεί να σκεφτεί ότι 'φίλε, μισεί ο ένας τον άλλο'. Νομίζω ότι σέβονται ο ένας τον άλλο. Απλώς δεν το παραδέχονται επειδή είναι πολύ ανταγωνιστικοί και οι δύο.

Ξέρω ότι ο Τζέιμς είναι ανταγωνιστικός και δεν συμπαθεί κάποιον ανταγωνιστή του για το βραβείο του MVP και πιστεύω ότι το ίδιο ισχύει και για τον Γιάννη".

AP Photo/Morry Gash

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ