NBA

Ορλάντο Μάτζικ: Δεν θέλουν νίκη στα χαρτιά, στηρίζουν τους Μπακς

Ορλάντο Μάτζικ: Δεν θέλουν νίκη στα χαρτιά, στηρίζουν τους Μπακς
AP Photo/John Raoux AP PHOTO/JOHN RAOUX

Δεν θέλουν νίκη στα χαρτιά οι Μάτζικ, που αν και ήταν έτοιμοι να αγωνιστούν στο Game 5 της σειράς με τους Μπακς υποστήριξαν την ομάδα του Μιλγουόκι για την απόφασή της.

Οι παίκτες τους είχαν βγει μισή ώρα πριν από το τζάμπολ του Game 5 στο παρκέ για την προθέρμανσή τους, περίμεναν υπομονετικά και τελικά στις 22:56 (ώρα Ελλάδας) αποχώρησαν. Οι Μάτζικ ήταν έτοιμοι να αγωνιστούν στη σειρά του πρώτου γύρου των playoffs με στόχο να μειώσουν στο 3-2, δεν είχαν την ευκαιρία να κυνηγήσουν τις πιθανότητές τους και τελικά αποχώρησαν από το γήπεδο πριν από τους αντιπάλους τους, λέγοντας πως δεν δέχονται να πάρουν την νίκη στα χαρτιά.

Με αυτή την ατάκα ουσιαστικά υποστήριξαν τους Μιλγουόκι Μπακς στην απόφασή τους να μην κατέβουν σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την αστυνομική βία και την ανισότητα σε κάθε γωνιά των ΗΠΑ, πριν η Λίγκα ανακοινώσει πως όλοι οι αγώνες της ημέρας θα γίνουν σε νέα ημερομηνία. Αυτό ακούγεται πρόωρο, οπότε θα πρέπει να περιμένουμε για να δούμε τις επόμενες αντιδράσεις από παίκτες, προπονητές και παράγοντες, ομάδων και ΝΒΑ.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ