ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι Τζαζ ταπείνωσαν τους Ρόκετς

Utah Jazz forward Jae Crowder (99) reacts after being called with for foul, as Houston Rockets guard James Harden, left, watches during the first half of an NBA basketball game Thursday Dec. 6, 2018, in Salt Lake City. (AP Photo/Rick Bowmer)
AP Photo/Rick Bowmer AP PHOTO/RICK BOWMER

Ισοπεδωτικοί οι Τζαζ, δεν επηρεάστηκαν από την γρήγορη αποβολή του Γκομπέρ και διέλυσαν με 118-91 τους τραγικούς Ρόκετς στην Γιούτα.

Μόλις στο 3ο λεπτό του αγώνα των Τζαζ με τους Ρόκετς, ο Ρούντι Γκομπέρ... τρελάθηκε και αποβλήθηκε . Ακολούθως πήγε αμέσως στο γυμναστήριο της ομάδας για να ξεσπάσει , βλέποντας τον αγώνα από εκεί. Όπως αποδείχθηκε, οι Τζαζ δεν χρειαζόντουσαν την βοήθειά του, αφού παίζοντας διαστημικό μπάσκετ διέλυσαν με 118-91 τους Ρόκετς!

Η Γιούτα ήταν καταιγιστική. Έπειτα από ένα ανταγωνιστικό πρώτο ημίχρονο, το τέλος του οποίου την βρήκε να προηγείται με 53-45, ήρθε ένα τρομερό ξέσπασμα στην τρίτη περίοδο και ένα απίστευτο επιμέρους σκορ 38-11 για να ξεφύγουν με 91-56 (!), "καθαρίζοντας" το παιχνίδι κόντρα σε ένα Χιούστον που συνεχίζει να απογοητεύει.

Ο Ντέρικ Φέιβορς με 24 πόντους και 10 ριμπάουντ ήταν ο κορυφαίος των νικητών, με τον Τζο Ίνγκλες να προσθέτει 18 πόντους και τον Ντάντε Έξουμ 15 πόντους και 5 ασίστ.

Για τους Ρόκετς, ο Τζέιμς Χάρντεν είχε 15 πόντους με 5/16 σουτ και 2 ασίστ, ο Μάικλ Κάρτερ-Γουίλιαμς 13 πόντους και ο Κλιντ Καπέλα 12 πόντους και 10 ριμπάουντ (9 εκ των οποίων επιθετικά!) με 5/14 σουτ, σε μία βραδιά που θα θέλουν να ξεχάσουν.

Το boxscore της αναμέτρησης (Πηγή ESPN)

Οι Τζαζ ταπείνωσαν τους Ρόκετς

AP Photo/Rick Bowmer

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ