NBA

Οι Τζαζ έθεσαν την προτεραιότητά τους για το καλοκαίρι

Οι Τζαζ έθεσαν την προτεραιότητά τους για το καλοκαίρι

Ο Μάικ Κόνλεϊ είναι ο μεγάλος στόχος των Τζαζ για την offseason του 2019 και οι Γκρίζλις είναι πλέον έτοιμοι να τον ανταλλάξουν.

Έχουν καλό προπονητή, καλό ρόστερ, εξαιρετικά θορυβώδες κοινό, ωστόσο οι Τζαζ έκαναν φέτος βήματα προς τα πίσω. Δεν έφτασαν μακριά στα playoffs, ξέρουν όμως ότι γύρω από τους Ντόνοβαν Μίτσελ - Ρουντί Γκομπέρ μπορούν να χτίσουν ένα σύνολο που θα προσπαθήσει να μπει στην elite της Δυτικής Περιφέρειας. Δεν τους λείπουν πολλά κομμάτια για να δημιουργήσουν ένα όμορφο παζλ και φαίνεται πως έχουν ήδη θέσει την προτεραιότητά τους για το φετινό καλοκαίρι.

Αυτή είναι η απόκτηση του Μάικ Κόνλεϊ, του 31χρονου πόιντ γκαρντ των Γκρίζλις που έχει ακόμη δύο χρόνια στο συμβόλαιό του αντί ενός ποσού που φτάνει τα 67 εκατομμύρια δολάρια! Από τη στιγμή που η ομάδα του Μέμφις πήρε τη δεύτερη επιλογή στο επερχόμενο NBA Draft 2019, όλοι κατάλαβαν πως ο Κόνλεϊ αποτελεί για εκείνους πολυτέλεια. Ο γκαρντ Τζα Μοράντ θα είναι όπως όλα δείχνουν ο παίκτης στον οποίο θα επενδύσουν, καθώς έχουν ήδη έναν καλό νεαρό ψηλό, τον Τζάρεν Τζάκσον, με αποτέλεσμα να είναι ξανά έτοιμοι να αναζητήσουν ένα καλό trade για τον κορυφαίο τους παίκτη τα τελευταία χρόνια.

Οι Τζαζ, από την πλευρά τους, είχαν ενδιαφερθεί για τον Κόνλεϊ και πριν από το Trade Deadline του Φεβρουαρίου. Η πρότασή τους δεν ήταν αρκετά καλή και οι Γκρίζλις κράτησαν τον πολύπειρο άσο στο Μέμφις. Ο Κουίν Σνάιντερ ξέρει ότι ο Ρίκι Ρούμπιο θα είναι φέτος free agent, πίσω από τον Ισπανό δεν υπάρχει αξιόλογος οργανωτής και ο Κόνλεϊ μοιάζει ιδανικός γι' αυτό που χτίζεται στο Σολτ Λέικ Σίτι γύρω από τους Μίτσελ - Γκομπέρ.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ