ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι Θάντερ ταπείνωσαν τους Ουίζαρντς

Oklahoma City Thunder guard Russell Westbrook (0) stands and waits for a foul shot in the second half of an NBA basketball game against the Los Angeles Clippers in Oklahoma City, Tuesday, Oct. 30, 2018. (AP Photo/Sue Ogrocki)
AP Photo/Sue Ogrocki AP PHOTO/SUE OGROCKI

Οι Θάντερ ήταν καταιγιστικοί στην Ουάσινγκτον, διαλύοντας με 134-111 τους τραγικούς Ουίζαρντς, που δε μπορούν να σηκώσουν κεφάλι.

Οι Θάντερ βρίσκουν ρυθμό. Οι Ουίζαρτντς από την πλευρά τους... όχι και τόσο. Η Οκλαχόμα Σίτι ήταν απολαυστική στην Ουάσινγκτον και παίζοντας όμορφο μπάσκετ διέλυσε με 134-111 τους Ουίζαρντς, που άκουσαν το κοινό τους να τους αποδοκιμάζει κάποια στιγμή στο πρώτο ημίχρονο, όταν η διαφορά ανέβηκε νωρίς-νωρίς πάνω από τους 20 πόντους.

Αυτή ήταν η 4η σερί νίκη για τους Θάντερ, που πλέον έχουν ρεκόρ 4-4, την ίδια στιγμή που οι Ουίζαρντς έχουν πλέον ρεκόρ 1-7, γνωρίζοντας ακόμα μία ήττα, παρά το γεγονός ότι είδαν τον Ντουάιτ Χάουαρντ να κάνει το ντεμπούτο του.

Ο Ράσελ Ουέστμπρουκ με 23 πόντους και 12 ασίστ ήταν ο κορυφαίος των νικητών, με τον Τζεράμι Γκραντ να προσθέτει 22 πόντους και τον Πολ Τζορτζ 17 πόντους. Για την Ουάσινγκτον, ο Μπράντλεϊ Μπθλ είχε 27 πόντους, ο Χάουαρντ 20 πόντους και ο Τζον Γουόλ 19 πόντους και 9 ασίστ (αλλά και 7 λάθη).

Το boxscore της αναμέτρησης (Πηγή ESPN)

Οι Θάντερ ταπείνωσαν τους Ουίζαρντς

Οι Θάντερ ταπείνωσαν τους Ουίζαρντς

AP Photo/Sue Ogrocki

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ