ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι Σίξερς του Εμπίντ "κατάπιαν" τους Πίστονς του Γκρίφιν

Philadelphia 76ers' Joel Embiid, of Cameroon, looks on during the second half of an NBA basketball game against the Atlanta Hawks, Monday, Oct. 29, 2018, in Philadelphia. The 76ers won 113-92. (AP Photo/Chris Szagola)
AP Photo/Chris Szagola AP PHOTO/CHRIS SZAGOLA

Με κορυφαίο τον Τζοέλ Εμπίντ -που έκανε πράγματα και θαύματα στο πρώτο μέρος- οι Φιλαδέλφεια Σίξερς επικράτησαν εύκολα των Ντιτροιτ Πίστονς στο ματς που άνοιξε το πρόγραμμα του Σαββάτου στο ΝΒΑ (VIDEO).

Την έκτη τους νίκη σε δέκα αγώνες πανηγύρισαν οι Σίξερς, που επικράτησαν των Πίστονς (109-99) στο ματς που άνοιξε το πρόγραμμα του Σαββάτου (3/11) στο ΝΒΑ. Με τον Τζοέλ Εμπίντ να κάνει πράγματα και θαύματα στο πρώτο μέρος , η ομάδα της Φιλαδέλφεια δικαίωσε τον τίτλο του φαβορί και έφτασε με άνεση στο θετικό αποτέλεσμα, χάρη και στις βοήθειες που έδωσαν οι Μπεν Σίμονς, Μάικ Μασκάλα, Λάντρι Σάμετ, Τζέι Τζέι Ρέντικ στον βασικό ψηλό των γηπεδούχων.

Ο Εμπίντ έβαλε τους 32 από τους 39 πόντους του στο πρώτο μέρος, όταν ο... αγαπημένος του αντίπαλος, ο Αντρέ Ντράμοντ είχε φορτωθεί με φάουλ για να μείνει μόλις πέντε από τα 24 λεπτά στο παρκέ. Πλην του Μπλέικ Γκρίφιν που έκανε σπουδαία εμφάνιση (38 πόντοι, 10/14 δίποντα, 2/7 τρίποντα, 12/16 βολές, 13 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 2 κλεψίματα), ουδείς παίκτης των Πίστονς βρέθηκε σε καλό απόγευμα, με αποτέλεσμα η ομάδα του Ντιτρόιτ να έχει πλέον ρεκόρ 4-4.

Το boxscore της αναμέτρησης (Πηγή ESPN)

Οι Σίξερς του Εμπίντ "κατάπιαν" τους Πίστονς του Γκρίφιν


Οι Σίξερς του Εμπίντ "κατάπιαν" τους Πίστονς του Γκρίφιν
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ