NBA

Οι Ρόκετς δεν μπορούν να... κάνουν καλά τον Ράσελ Γουέστμπρουκ

Οι Ρόκετς δεν μπορούν να... κάνουν καλά τον Ράσελ Γουέστμπρουκ

Ό,τι περνάει από το χέρι του κάνει ο Ράσελ Γουέστμπρουκ για να πείσει τους γιατρούς των Ρόκετς να του επιτρέψουν να αγωνιστεί στο Game 5 της σειράς με τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ.

Θηρίο στο κλουβί είναι ο Ράσελ Γουέστμπρουκ, που κάνει τα πάντα για να αγωνιστεί στο Game 5 της σειράς με τους Θάντερ για τον πρώτο γύρο των playoffs της Δυτικής Περιφέρειας. Ο έμπειρος πόιντ γκαρντ αντιμετωπίζει εδώ και καιρό έναν πρόβλημα στον τετρακέφαλο, με αποτέλεσμα οι γιατροί να μην του επιτρέπουν να παίξει απέναντι στην Οκλαχόμα Σίτι. Εκείνος προσπαθεί να τους πείσει πως δεν πονάει, δεν τα καταφέρνει, φαίνεται όμως ότι θα είναι στη διάθεση του Μάικ Ντ' Αντόνι για τον επερχόμενο αγώνα που θα διεξαχθεί πιθανότατα το βράδυ του Σαββάτου (29/8).

Άνθρωποι που βρίσκονται στη "φούσκα" του Ορλάντο λένε ότι ο Γουέστμπρουκ γυρίζει συνεχώς με μια μπάλα στα χέρια και συχνά μιλάει μόνος του, γεγονός που δεν φαίνεται και τόσο απίθανο από τη στιγμή που μιλάμε για τον... Γουέστμπρουκ. Στη διάρκεια του Game 4, στο πρώτο μόλις timeout της αναμέτρησης, ο πρώην MVP του ΝΒΑ άνοιξε διάλογο με τους Ντένις Σρούντερ - Στίβεν Άνταμς, οπότε είναι δεδομένο πως θέλει να τους αντιμετωπίσει και να βοηθήσει τους Χιούστον Ρόκετς να πάρουν το προβάδισμα για να πλησιάσουν τα ημιτελικά της Δύσης.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ