NBA

Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ αρπάχτηκε με τους παίκτες των Θάντερ

Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ αρπάχτηκε με τους παίκτες των Θάντερ

Στίβεν Άνταμς και Ντένις Σρούντερ τα έβαλαν με τον Ράσελ Γουέστμπρουκ στη διάρκεια του πρώτου timeout του Game 4 ανάμεσα στους Ρόκετς και τους Θάντερ, χωρίς κανείς να καταλάβει τι ακριβώς συνέβη μεταξύ τους (VIDEO).

Έντεκα χρόνια στην Οκλαχόμα Σίτι (από το 2008 έως το 2019) ήταν... μισή ζωή για τον Ράσελ Γουέστμπρουκ, που αποχώρησε σαν φίλος σε αντίθεση με τον Κέβιν Ντουράντ, αλλά μάλλον έχει αφήσει πίσω του κάποιους δυσαρεστημένους παίκτες. Στο πρώτο timeout του Game 4 ανάμεσα στους Ρόκετς και τους Θάντερ ο εκρηκτικός πόιντ γκαρντ άνοιξε διάλογο με τον Στίβεν Άνταμς, ο Ντένις Σρούντερ μπήκε και εκείνος στη μέση, για να ανταλλάξουν μερικές κουβέντες χωρίς κανείς να έχει καταλάβει τι ακριβώς συνέβη.

Ο Γουέστμπρουκ παραμένει εκτός δράσης εξαιτίας ενός τραυματισμού, εμφανίστηκε στο σημερινό ματς με φανέλα του Κόμπι Μπράιαντ και ευτυχώς ο διάλογος με τους Άνταμς - Σρούντερ δεν ξέφυγε περισσότερο. Θα έχει πάντως ενδιαφέρον να μάθουμε γιατί άναψαν τα αίματα, καθώς μοιάζει ακραίο οι παίκτες των Θάντερ να του έκαναν παρατήρηση επειδή βρισκόταν στο παρκέ και κοντά στον πάγκο της ομάδας τους.

Δείτε το σχετικό video:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ