ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι Ράπτορς ταπείνωσαν τους Λέικερς στο Λος Άντζελες

Toronto Raptors' Pascal Siakam, right, celebrates after dunking next to Los Angeles Lakers' Josh Hart (3) during the first half of an NBA basketball game Sunday, Nov. 4, 2018, in Los Angeles. (AP Photo/Marcio Jose Sanchez)
AP Photo/Marcio Jose Sanchez AP PHOTO/MARCIO JOSE SANCHEZ

Οι Ράπτορς ξέφυγαν με 30 πόντους στην 1η περίοδο (!) στο Λος Άντζελες κόντρα στους Λέικερς και παρά την απουσία του Λέοναρντ έκαναν.. πάρτι, κερδίζοντας με 121-107,

Ο Κουάι Λέοναρντ δεν αγωνίστηκε για λόγους ξεκούρασης. Αυτό ωστόσο δεν εμπόδισε στο ελάχιστο τους Ράπτορς, οι οποίοι ταπείνωσαν τους Λέικερς στο Λος Άντζελες, κερδίζοντας πολύ πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ με 121-107, επιβεβαιώνοντας ότι είναι η... Ανατολική απειλή .

Οι Καναδοί είχαν ένα ονειρεμένο πρώτο δωδεκάλεπτο, κατά την διάρκεια του οποίου ξέφυγαν κάποια στιγμή με 40-10 (!) και τελικά έκλεισαν προηγούμενοι με 42-17 με τον Σερτζ Ιμπάκα να έχει σε εκείνο το σημείο ήδη 20 πόντους με 8/8 σουτ! Ναι, ακριβώς, είχε σημειώσει περισσότερους πόντους από ότι όλοι οι Λέικερς, για τους οποίους το -25 στην πρώτη περίοδο αποτελεί αρνητικό ρεκόρ στην ιστορία της ομάδας.

Με το παιχνίδι να έχει ξεφύγει από νωρίς, οι Ράπτορς απλώς συνέχισαν στο ίδιο τέμπο για άλλα δύο δωδεκάλεπτα. Η διαφορά που είχαν πάρει ήταν τόσο μεγάλη, που ακόμα και όταν οι παγκίτες τους πήγαν να τα θαλασσώσουν στην τέταρτη περίοδο βλέποντας τους Λέικερς να μειώνουν σε 117-107 δεν είχε καμία σημασία, αφού απλώς δεν υπήρχε χρόνος για θαύματα.

Ο Ιμπάκα με 34 πόντους (ρεκόρ καριέρας) με 15/17 σουτ, 3/3 βολές και 10 ριμπάουντ ήταν ο κορυφαίος των νικητών, με τον Κάιλ Λόουρι να προσθέτει 21 πόντους και 15 ασίστ και τον Πάσκαλ Σιάκαμ 16 πόντους και 13 ριμπάουντ. Για τους Λέικερς, ο Κάιλ Κούζμα είχε 24 πόντους, ο ΛεΜΠρόν Τζέιμς 18 πόντους και ο Μπράντον Ίνγκραμ 16 πόντους.

Το boxscore της αναμέτρησης (Πηγή ESPN)

Οι Ράπτορς ταπείνωσαν τους Λέικερς στο Λος Άντζελες
Οι Ράπτορς ταπείνωσαν τους Λέικερς στο Λος Άντζελες

AP Photo/Marcio Jose Sanchez

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ