NBA

Οι Πέλικανς έδωσαν το νούμερο 4 με αντάλλαγμα τρία draft picks

David Griffin, New Orleans Pelicans executive vice president of basketball operations, holds up placards after it was announced that the Pelicans had won the first pick during the NBA basketball draft lottery Tuesday, May 14, 2019, in Chicago. (AP Photo/Nuccio DiNuzzo)
David Griffin, New Orleans Pelicans executive vice president of basketball operations, holds up placards after it was announced that the Pelicans had won the first pick during the NBA basketball draft lottery Tuesday, May 14, 2019, in Chicago. (AP Photo/Nuccio DiNuzzo) AP

Από τους Λέικερς στους Πέλικανς και από εκεί στους Χοκς. Η τέταρτη επιλογή στο NBA Draft πήγε στην Ατλάντα, με την ομάδα της Νέας Ορλεάνης να παίρνει τρια picks από τα Γεράκια!

"Καυτή" βραδιά η αποψινή (21/6) στο ΝΒΑ, με τους Πέλικανς να στέλνουν μία ώρα πριν από το NBA Draft 2019 την τέταρτη επιλογή (την οποία πήραν από τους Λέικερς στο trade του Άντονι Ντέιβις) στην Ατλάντα για να πάρουν πίσω τρία draft picks και να γλιτώσουν και από το συμβόλαιο του Σόλομον Χιλ που θα εισπράξει 12.758.781 δολάρια τη σεζόν 2019/20.

Συγκεκριμένα, οι Πέλικανς πήραν από τους Χοκς το νούμερο 8, το νούμερο 17 και το νούμερο 35, την ώρα που οι Χοκς δείχνουν να "κλειδώνουν" το ενδιαφέρον τους στο ΝτιΆντρε Χάντερ. Λογικά θα τον βρουν διαθέσιμο όταν θα επιλέγουν στο 4, καθώς οι Ζάιον Γουίλιαμσον, Τζα Μοράντ, Αρ Τζέι Μπάρετ θα επιλεγούν από τους Πέλικανς, τους Γκρίζλις και τους Νικς αντίστοιχα.

UPDATE: Οι Πέλικανς πήραν στο νούμερο 8 τον σέντερ Τζάκσον Χέιζ, στο νούμερο 17 τον γκαρντ Νάικιλ Αλεξάντερ-Γουόκερ και στο νούμερο 35 τον Βραζιλιάνο γκαρντ Μάρκο Λουζάδα Σίλβα.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ