ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι Πέισερς κέρδισαν τον... Εμπίντ!

Indiana Pacers' Thaddeus Young, center, goes up to shoot against Philadelphia 76ers' Joel Embiid, left, during the first half of an NBA basketball game, Friday, Dec. 14, 2018, in Philadelphia. (AP Photo/Matt Slocum)
AP Photo/Matt Slocum AP PHOTO/MATT SLOCUM

Ασταμάτητοι οι Πέισερς, άλωσαν με 113-101 την Φιλαντέλφεια και έφτασαν τις 6 σερί νίκες, επισκιάζοντας την διαστημική βραδιά του Εμπίντ, ο οποίος είχε 40 πόντους και 21 ριμπάουντ!

Οι Πέισερς δείχνουν σιγά-σιγά τα δόντια τους. Η Ιντιάνα συνεχίζει να κερδίζει... παντού, αφού άλωσε και την Φιλαντέλφεια επικρατώντας με 113-101 των Σίξερς, φτάνοντας τις 6 σερί νίκες! Βελτίωσε έτσι το ρεκόρ της σε 19-10 και απειλεί ανοιχτά τις ομάδες κορυφής της Ανατολής!

Ο Θαντέους Γιανγκ με 26 πόντους, 10 ριμπάουντ και 5 ασίστ ήταν ο κορυφαίος των Πέισερς, με τον Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς να προσθέτει 18 πόντους και τους Βίκτορ Ολαντίπο, Ντομάντας Σαμπόνις και Κόρι Τζόζεφ από 14 πόντους.

Για τους Σίξερς, όλα τα λεφτά ήταν η απίστευτη εμφάνιση του Τζοέλ Εμπίντ, ο οποίος ολοκλήρωσε τον αγώνα με 40 πόντους και 21 ριμπάουντ (πρώτος παίκτης στο ΝΒΑ φέτος με +40 πόντους και +20 ριμπάουντ στο ίδιο ματς), με τον Τζέι Τζέι Ρέντικ να ακολουθεί με 22 πόντους και τον Μπεν Σίμονς να προσθέτει 18 πόντους και 9 ριμπάουντ.

Το boxscore της αναμέτρησης (Πηγή ESPN)

Οι Πέισερς κέρδισαν τον... Εμπίντ!

AP Photo/Matt Slocum

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ