ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι Νετς σόκαραν τους Ράπτορς!

Brooklyn Nets guard Spencer Dinwiddie (8) passes the ball around Toronto Raptors forward Serge Ibaka (9) during the second half of an NBA basketball game, Friday, Dec. 7, 2018, in New York. (AP Photo/Mary Altaffer)
AP Photo/Mary Altaffer AP PHOTO/MARY ALTAFFER

Σπουδαίο παιχνίδι έγινε στο Μπρούκλιν, με τους Νετς να κερδίζουν στην παράταση με 106-105 τους Ράπτορς στην παράταση, σπάζοντας ένα σερί 8 ηττών!

Οι Νετς έδιναν την εντύπωση ότι είχαν ανακαλύψει νέους τρόπους να χάνουν δικά τους παιχνίδια. Είχαν φτάσει τις 8 σερί ήττες. Είχαν να κερδίσουν τους Ράπτορς από το 2015. Όλα αυτά όμως δεν είχαν καμία σημασία αυτή τη φορά, με τους Νετς να καταφέρνουν να υποτάξουν στην παράταση το Τορόντο με 106-105, σοκάροντας την καλύτερη ομάδα της Ανατολής!

Το παιχνίδι ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι. Οι Νετς έδειξαν να μην φοβούνται τους Ράπτορς, με αποτέλεσμα όχι απλώς να είναι κοντά στο σκορ, αλλά να έχουν το προβάδισμα στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, ξεφεύγοντας στην 2η περίοδο ακόμα και με 14 πόντους διαφορά, ενώ με 5 λεπτά να μένουν για το φινάλε ήταν μπροστά με 94-87. Οι Ράπτορς πάντως δεν πτοήθηκαν και ισοφάρισαν σε 96-96, στέλνοντας το παιχνίδι στην παράταση.

Εκεί όμως που οι Νετς έδειχναν έτοιμοι να χάσουν ακόμα ένα δικό τους παιχνίδι, στο έξτρα πεντάλεπτο βρήκαν τον τρόπο να φτάσουν στη νίκη, με τον Τζάρετ Άλεν να διαμορφώνει το τελικό 106-105 με 1 λεπτό να μένει για το φινάλε, με τον Φρεντ ΒανΒλίτ να αστοχεί στο τέλος σε τρίποντο που θα μπορούσε να δώσει τη νίκη στο Τορόντο.

Ο Ντ'Αντζελο Ράσελ με 29 πόντους ήταν ο κορυφαίος των νικητών, με τον Σπένσερ Ντίνγουϊντι να προσθέτει 17 πόντους και τον Άλεν 12 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Για τους Ράπτορς, ο Καγουάι Λέοναρντ είχε 32 πόντους και ο Γιόνας Βαλαντσιούνας 24 πόντους, ενώ ο Κάιλ Λόουρι έμεινε στους 3 πόντους με 1/8 σουτ και 11 ασίστ.

Το boxscore της αναμέτρησης (Πηγή ESPN)

Οι Νετς σόκαραν τους Ράπτορς!

AP Photo/Mary Altaffer

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ