NBA

Οι Νετς έφτιαξαν το πρώτο γκρι παρκέ στην ιστορία του ΝΒΑ

Brooklyn Nets head coach Kenny Atkinson argues with referee David Guthrie (16) during the first half of Game 4 of a first-round NBA basketball playoff series, Saturday, April 20, 2019, in New York. (AP Photo/Mary Altaffer)
Brooklyn Nets head coach Kenny Atkinson argues with referee David Guthrie (16) during the first half of Game 4 of a first-round NBA basketball playoff series, Saturday, April 20, 2019, in New York. (AP Photo/Mary Altaffer) AP

Ετοιμοι να πρωτοτυπήσουν και να γράψουν ιστορία είναι οι Νετς, που θα λανσάρουν φέτος το πρώτο γκρι παρκέ στην ιστορία του ΝΒΑ (PHOTOS).

Λίγες εβδομάδες πριν απ' την έναρξη της σεζόν 2019/20 οι 30 οργανισμοί του ΝΒΑ μπαίνουν σιγά-σιγά σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Ένας από αυτούς που θέλουν να κάνουν μια νέα αρχή είναι οι Νετς, οι παράγοντες των οποίων είχαν στενή συνεργασία με την Λίγκα ώστε να δημιουργήσουν ένα πρωτότυπο παρκέ, το πρώτο παρκέ σε γκρι απόχρωση στην ιστορία του πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Ζακ Λόου του ESPN , η ομάδα του Μπρούκλιν είναι έτοιμη να μπει σε μια νέα εποχή με τους Καϊρί Ίρβινγκ - Κέβιν Ντουράντ να ηγούνται αυτής της προσπάθειας και με τον Τζο Τσάι στον ρόλο του ιδιοκτήτη εδώ και μερικές ημέρες , κάνουν τα πάντα για να ξεχωρίσουν και να πλησιάσουν αρχικά την elite της Ανατολικής Περιφέρειας και εν συνεχεία το πρωτάθλημα που είναι πλέον ο ξεκάθαρος στόχος τους.

Δείτε παρακάτω το κλασικό καφέ και το πρωτότυπο γκρι παρκέ:

Οι Νετς έφτιαξαν το πρώτο γκρι παρκέ στην ιστορία του ΝΒΑ


Οι Νετς έφτιαξαν το πρώτο γκρι παρκέ στην ιστορία του ΝΒΑ


Photo credits: Brooklyn Nets

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ