ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι Νάγκετς διέλυσαν τους Χοκς

Denver Nuggets center Nikola Jokic, right, works the ball inside as Atlanta Hawks forward Vince Carter defends in the first half of an NBA basketball game Thursday, Nov. 15, 2018, in Denver. (AP Photo/David Zalubowski)
AP Photo/David Zalubowski AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI

Οι Νάγκετς έκαναν έναν υγιεινό περίπατο κόντρα στους Χοκς, διαλύοντάς τους με 138-93. Σε κακή βραδιά ο Τάιλερ Ντόρσεϊ.

Επειτα από 4 σερί ήττες, οι Νάγκετς επέστρεψαν με εμφατικό τρόπο στα θετικά αποτελέσματα, διαλύοντας με 138-93 τους Χοκς. Και το κατάφεραν κάνοντας μία σημαντική αλλαγή στα πλάνα τους, αφού αποφάσισαν να φέρνουν από τον πάγκο τον Τζαμάλ Μάρεϊ, χρήζοντας βασικό τον Μόντε Μόρις.

Το Ντένβερ έδειξε από νωρίς τις προθέσεις του, ξεφεύγοντας μ 35-23 στο τέλος της πρώτης περιόδου και 73-57 στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Οι Χοκς θέλησαν να αντιδράσουν, ωστόσο στην τρίτη περίοδο το Ντένβερ ήταν ακόμα καλύτερο και χάρη σε ένα επιμέρους σκορ 36-16 ξέφυγε με 109-73, με τις δύο ομάδες να αδειάζουν τους πάγκους τους στην τέταρτη περίοδο.

Ο Χουάντσο Ερνάνγκομεζ με 25 πόντους και 8 ριμπάουντ ήταν ο κορυφαίος των νικητών, με τον Πολ Μίλσαπ και τον Γκάρι Χάρις να προσθέτουν από 18 πόντους και τον Νίκολα Γιόκιτς 12 πόντους, 9 ριμπάουντ και 7 ασίστ.

Για τους Χοκς, ο Τζέρεμι Λιν είχε 16 πόντους και ο Κεν Μπέιζμορ 14 πόντους. Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ πήρε χρόνο συμμετοχής αλλά βρέθηκε σε άσχημη βραδιά, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 3 πόντους με 1/3 δίποντα, 0/2 τρίποντα, 6 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 κλέψιμο.

Το boxscore της αναμέτρησης (Πηγή ESPN)

Οι Νάγκετς διέλυσαν τους Χοκς
Οι Νάγκετς διέλυσαν τους Χοκς

AP Photo/David Zalubowski

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ