ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι Γκρίζλις "προσγείωσαν" τον Ντόντσιτς και τους Μάβερικς

Dallas Mavericks forward Luka Doncic (77) and Dallas Mavericks head coach Rick Carlisle talk as the Mavericks play the Golden State Warriors during the second half of an NBA basketball game, Saturday, Nov. 17, 2018, in Dallas. The Mavs won 112-109. (AP Photo/Ron Jenkins)
AP Photo/Ron Jenkins AP PHOTO/RON JENKINS

Εξαιρετικοί οι Γκριζλις, έβαλαν... στοπ στον Λούκα Ντόντσιτς και τους Μάβερικς κερδίζοντάς τους με 98-88, έφτασαν τις 4 σερί νίκες και ανέβηκαν στην κορυφή της Δύσης!

Ο Λούκα Ντόντσιτς και οι Μάβερικς ήταν "καυτοί" τον τελευταίο καιρό, μετρώντας 4 σερί νίκες. Οι Γκρίζλις όμως ήταν ακόμα πιο "καυτοί" και το έδειξαν με τον δικό τους τρόπο, αφού περιορίζοντας την δράση του Σλοβένου γκαρντ κέρδισαν με 98-88 τους Μάβερικς και έφτασαν τις 4 σερί νίκες. Με αυτή τη νίκη βελτίωσαν μάλιστα το ρεκόρ τους στο 11-5 και ανέβηκαν στην κορυφή της Δύσης, όπου συγκατοικούν με τους Μπλέιζερς και τους Κλίπερς που έχουν το ίδιο ρεκόρ!

Το Μέμφις είχε ως σήμα κατατεθέν για ακόμα μία φορά την άμυνά του, κρατώντας τον Λούκα Ντόντσιτς στους 15 πόντους με 6/20 σουτ και 3 λάθη. Έχοντας κάνει λοιπόν τα... βασικά, στην συνέχεια στηρίχθηκε στους... συνήθεις υπόπτους (Μάικ Κόνλεϊ και Μάρκ Γκασόλ) για να φτάσει στη νίκη χάρη σε ένα επιμέρους σκορ 24-14 στην τέταρτη περίοδο.

Ο Κόνλεϊ είχε 28 πόντους και 7 ασίστ για τους νικητές, με τον Γκασόλ να προσθέτει 17 πόντους και 15 ριμπάουντ και τον Τζάρεν Τζάκσον 13 πόντους.

Για τους Μάβερικς, ο Ντένις Σμιθ είχε 19 πόντους και ο ΝτιΆντρε Τζόρνταν 17 πόντους και 20 ριμπάουντ.

Το boxscore της αναμέτρησης (Πηγή ESPN)

Οι Γκρίζλις "προσγείωσαν" τον Ντόντσιτς και τους Μάβερικς
Οι Γκρίζλις "προσγείωσαν" τον Ντόντσιτς και τους Μάβερικς

AP Photo/Ron Jenkins

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ