NBA

Ο Χάρντεν σώριασε παιδί με μία ντρίμπλα

Ο Χάρντεν σώριασε παιδί με μία ντρίμπλα
AP Photo/Brandon Dill AP PHOTO/BRANDON DILL

Ο Τζέιμς Χάρντεν έκανε επίδειξη ντρίμπλας στο καμπ που διοργανώνει, ενώ μίλησε και για τη σχέση του με τον Κρις Πολ, διαψεύδοντας τα αρνητικά δημοσιεύματα (VIDEO).

Οι σούπερ σταρς του ΝΒΑ κάνουν τρία πράγματα τα καλοκαίρια: διακοπές, ατομικές προπονήσεις και... ντροπιάζουν παιδιά σε καμπ. Ο Τζέιμς Χάρντεν είναι ένας από αυτούς. Στο πλαίσιο του καμπ που διοργανώνει στο Χιούστον, ο σούπερ σταρ των Ρόκετς έριξε στα γόνατα με σταυρωτή ντρίμπλα ένα παιδί που επιχείρησε να τον σταματήσει ένας εναντίον ενός.

Αυτή η ντρίμπλα προφανώς δεν είναι αυτή που προανήγγειλε ότι θα λανσάρει την επόμενη σεζόν ο Χάρντεν , ο οποίος μίλησε παράλληλα και για τη σχέση του με τον Κρις Πολ, διαψεύδοντας όσα ακούγονται και γράφονται. " Ως συμπαίκτες και ανταγωνιστικοί παίκτες, θα μαλώσουμε στο γήπεδο. Αυτό είναι μέρος του μπάσκετ και συμβαίνει σε όλους και σε όλα τα επίπεδα", τόνισε ο "μούσιας".

" Όλα αυτά τα αρνητικά δημοσιεύματα, πάντως, δεν είναι αληθινά. Έχω διαρκή επικοινωνία με τον Κρις και είμαστε μια χαρά", πρόσθεσε ο Χάρντεν, αναφερόμενος στον "CP3", ο οποίος έγινε ανταλλαγή στην Οκλαχόμα Σίτι .

Δείτε τι έκανε στον νεαρό φαν ο σούπερ σταρ των Χιούστον Ρόκετς:


Photo credits: AP Photo/Brandon Dill
TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ