NBA

Ο Χάρντεν ετοιμάζει νέα κίνηση που θα... μοιάζει με βήματα

Ο Χάρντεν ετοιμάζει νέα κίνηση που θα... μοιάζει με βήματα
AP Photo/Ben Margot AP PHOTO/BEN MARGOT

Την επόμενη σεζόν ο Τζέιμς Χάρντεν θα λανσάρει μία νέα κίνηση στο ΝΒΑ, η οποία -σύμφωνα με τον ίδιο- θα μοιάζει με βήματα, αλλά δεν θα είναι...

Τη σεζόν 2017/18 ο Τζέιμς Χάρντεν χρησιμοποίησε όσο κανείς άλλος στο ΝΒΑ το step back σουτ, το οποίο γρήγορα εξελίχθηκε σε κίνηση σήμα-κατατεθέν του. Πέρυσι πρόσθεσε στο επιθετικό του οπλοστάσιο το side step-back. Την επόμενη σεζόν ο σούπερ σταρ των Χιούστον Ρόκετς ετοιμάζει κάτι νέο. Κάτι που όπως λέει και ο ίδιος, θα μοιάζει με βήματα, αλλά δεν θα είναι...

" Αυτή τη χρονιά θα έχω κάτι ακόμα πιο δημιουργικό, το οποίο θα μοιάζει με βήματα, αλλά δεν θα είναι", είπε ο Χάρντεν στο πλαίσιο μιας εκδήλωσης για μικρά παιδιά στο Χιούστον, όπου ερωτήθηκε για το πώς έχει καταφέρει να "περάσει" -χωρίς να καταλογίζεται ως "βήματα"- την κίνηση step-back.

" Στο ΝΒΑ πρέπει να βρίσκεις τρόπους να γίνεσαι καλύτερος κάθε χρόνο. Πρέπει να βρίσκεις τρόπους να δημιουργείς ένα πλεονέκτημα για τον εαυτό σου. Αυτό κάνω. Δεν είναι βήματα. Οπότε μέχρι να σφυρίζεται η συγκεκριμένη κίνηση ως βήματα, θα συνεχίσω να βρίσκω τρόπους να γίνομαι πιο δημιουργικός και να αφήνω το στίγμα μου στο άθλημα", συνέχισε ο "μούσιας", που μίλησε και για το ταίριασμα του με τον Ράσελ Γουέστμπρουκ .

" Παίξαμε μαζί στο ΝΒΑ και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012. Όταν έχεις ταλέντο, βρίσκεις τον τρόπο να επικοινωνήσεις με κάποιον. Βρίσκεις τον τρόπο. Όταν έχεις ταλέντο, παίκτες με IQ, παίκτες που είναι πρόθυμοι να θυσιάσουν κάτι, πάντα συμβαίνει αυτό. Θα υποδεχτούμε τον Γουέστμπρουκ με ανοιχτές αγκάλες. Με την ομάδα που έχουμε θα είναι εύκολο για αυτόν να προσαρμοστεί", είπε ο Χάρντεν.

Photo credits: AP Photo/Ben Margot

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ