NBA

Ο Σάμπερτ απέρριψε τους Ρόκετς

Ο Σάμπερτ απέρριψε τους Ρόκετς
AP Photo/David Zalubowski AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI

Ο Ιμάν Σάμπερτ αποφάσισε να μην αποδεχτεί την πρόταση των Ρόκετς, οι οποίοι θα δοκιμάσουν πολλούς free agents μέσα στην εβδομάδα στο Λας Βέγκας.

Το Χιούστον δεν αποτελεί ελκυστικό προορισμό για όλους τους free agents του ΝΒΑ . Ο Ιμάν Σάμπερτ συγκαταλέγεται σε αυτούς, καθώς σύμφωνα με το Athletic απέρριψε την προσφορά συμβολαίου που του έκαναν οι Ρόκετς και δεν θα πάει στο Λας Βέγκας αυτή την εβδομάδα για τις πρώτες ανεπίσημες προπονήσεις της ομάδας.

Ο 29χρονος γκαρντ ολοκλήρωσε την προηγούμενη χρονιά στο Χιούστον, όπου έγινε ανταλλαγή κατά την διάρκεια της κανονικής περιόδου, έπειτα από 42 αγώνες στο Σακραμέντο. Ο Σάμπερτ είχε 4,6 πόντους, 2,7 ριμπάουντ και 1,1 ασίστ σε 19,1 λεπτά κατά μέσο όρο στην κανονική περίοδο με τις "ρουκέτες", ενώ έπαιξε σε όλη τη σειρά των Playoffs με τους Γουόριορς, έχοντας μάλιστα ρόλο στο rotation του Μάικ Ντ'Αντόνι.

Οι Ρόκετς έχουν 17 συμβόλαια αυτή τη στιγμή, ωστόσο μόνο τα 11 είναι εγγυημένα. Κάθε ομάδα μπορεί να έχει μέχρι και 20 παίκτες στην προετοιμασία και γι αυτό το λόγο στις ανεπίσημες προπονήσεις που θα αρχίσουν στο Λας Βέγκας, θα πάρουν μέρος και αρκετοί παίκτες που ακόμα δεν έχουν βρει ομάδα, όπως ο Τέρενς Τζόουνς, ο Νικ Γιανγκ, ο Κόρι Μπρούερ, ο Ρέιμοντ Φέλτον και ο Τάμπο Σεφολόσα.

* Οι Γουίζαρντς προσέφεραν μη εγγυημένο συμβόλαιο στον Τζάστιν Άντερσον, σύμφωνα με το Athletic. Ο 25χρονος φόργουορντ έπαιξε την προηγούμενη σεζόν στους Χοκς, έχοντας 3,7 πόντους και 1,8 ριμπάουντ κατά μέσο όρο σε 48 αγώνες.

* Οι Πέλικανς υπέβαλαν αίτηση για εξαίρεση 3,6 εκατομμυρίων δολαρίων λόγω του σοβαρού τραυματισμού του Ντάριους Μίλερ (θα χάσει όλη τη χρονιά), με σκοπό να αποκτήσουν άλλον έναν παίκτη.

* Οι Νικς συμπλήρωσαν το ρόστερ τους για την προετοιμασία, υπογράφοντας τους Αμίρ Χίντον, Λαμάρ Πίτερς, Βι Τζέι Κινγκ και Κένι Γούτεν, ενώ οι Σέλτικς έδωσαν συμβόλαιο exhibit 10 στον Γιάντε Μάτεν.

* Ο Τζέισον Τέρι άρχισε την παραγοντική καριέρα του από την G-League και συγκεκριμένα τους Τέξας Λέτζεντς, οι οποίοι τον προσέλαβαν ως ασίσταντ general manager.

Photo credits: AP Photo/David Zalubowski

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ