NBA

Ο Ρίκι Ρούμπιο ψάχνει ομάδα

Ο Ρίκι Ρούμπιο ψάχνει ομάδα
-COPYRIGHT 2018 NBAE VIA GETTY IMAGES

Ετοιμος για την free agency, όχι όμως και για την επιστροφή του στους Τζαζ είναι ο Ρίκι Ρούμπιο, που εξήγησε ότι οι παράγοντες της ομάδας ουσιαστικά τον αποχαιρέτησαν.

Στα 28 του χρόνια πλέον, ο Ρίκι Ρούμπιο έχει 12-13 σεζόν σε υψηλό επίπεδο και οκτώ στο ΝΒΑ. Ο Ισπανός γκαρντ ολοκλήρωσε τη δεύτερη χρονιά του στους Τζαζ, ωστόσο γνωρίζει πως η ομάδα του Σολτ Λέικ Σίτι δεν ενδιαφέρεται να τον κρατήσει καθώς έχει στο στόχαστρό της τον Μάικ Κόνλεϊ , τον οποίο θα προσπαθήσει να αποκτήσει μέσω ανταλλαγής από τους Μέμφις Γκρίζλις.

" Μου έχουν ήδη μιλήσει, μου έχουν εξηγήσει πως δεν είμαι στις προτεραιότητές τους" δήλωσε ο Ρούμπιο σε ισπανικά μέσα, πριν παρακολουθήσει την αναμέτρηση της Μπανταλόνα με την Μπαρτσελόνα για τα playoffs της Liga Endesa.

Σε οκτώ σεζόν στο ΝΒΑ ο Ρούμπιο έχει 11.1 πόντους, 4.2 ριμπάουντ, 7.7 ασίστ, 1.9 κλεψίματα και 2.7 λάθη ανά 30.9 λεπτά συμμετοχής σε 498 αγώνες με τις φανέλες των Τίμπεργουλβς και των Τζαζ. Στις 18:00 της 30ης Ιουνίου (ώρα ΗΠΑ) θα είναι ελεύθερος να διαπραγματευθεί με όποια ομάδα θέλει για το επόμενο συμβόλαιό του, σε ένα καλοκαίρι αρκετά πιεσμένο για την Λίγκα καθώς περίπου το 40% των παικτών θα είναι με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο διαθέσιμο στην αγορά.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ