ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Ομπάμα αποθέωσε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Former President Barack Obama speaks during a rally in Detroit Friday, Oct. 26, 2018. Obama criticized President Donald Trump's tenure in office Friday in a fiery speech in Milwaukee that took aim at him and other Republicans for "making stuff up." (AP Photo/Paul Sancya)
AP Photo/Paul Sancya AP PHOTO/PAUL SANCYA

O Μπαράκ Ομπάμα αποθέωσε σε μία ομιλία του στο Μιλγουόκι τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, μην κρύβοντας ότι είναι θαυμαστής του.

Ο Μπαράκ Ομπάμα δεν είχε κρύψει ποτέ ότι είναι θαυμαστής του Γιάννη Αντετοκούνμπο, κάτι που είχε φροντίσει να δείξει και με τις δηλώσεις που είχε κάνει όταν είχε επισκεφτεί την Ελλάδα. Όπως φαίνεται δεν έχει αλλάξει άποψη, αφού φρόντισε σε μία ομιλία που έδωσε στο Μιλγουόκι να αποθεώσει τον "Greek Freak"!

Ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ βρέθηκε σε μία εκδήλωση της δημοκρατικής παράταξης στην πόλη που εδρεύουν οι Μπακς και πήγε γρήγορα την κουβέντα στον αθλητισμό, όπου φρόντισε να πει έναν καλό λόγο για το καλό ξεκίνημα της ομάδας (4-0 πριν την ομιλία και πλέον 5-0 μετά τη νίκη επί των Γουλβς ) και φυσικά για τον Γιάννη:

" Υπάρχουν πολλοί καλοί λόγοι για να έρθει κάποιος στο Μιλγουόκι. Έχετε τους Μπρούερς (σ.σ ομάδα του μπέζιμπολ) που έχουν καλή σεζόν και είναι καλύτεροι από τους δικούς μου Σοξ. Έχετε και τους Μπακς, με ρεκόρ 4-0 , με τον Γιάννη να είναι τρομερός"!

AP Photo/Paul Sancya

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ