ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι Μπακς "πάτησαν" τους Γουλβς με "διπλό" Γιάννη Αντετοκούνμπο

Milwaukee Bucks forward Giannis Antetokounmpo during an NBA basketball game against the Indiana Pacers Friday, Oct. 19, 2018, in Milwaukee. Milwaukee won 118-101. (AP Photo/Mike Roemer)
AP Photo/Mike Roemer AP PHOTO/MIKE ROEMER

Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να κάνει double-double στο... ρελαντί, οι Μπακς διέλυσαν τους Γουλβς με 125-95 μέσα στη Μινεσότα! Παραμένει αήττητο το Μιλγουόκι!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν χρειάστηκε αυτή τη φορά να κάνει... τα πάντα όπως συνήθως. Δεν χρειάστηκε καν να ζοριστεί ιδιαίτερα, αφού οι Μπακς βρέθηκαν σε μεγάλη βραδιά και διέλυσαν με 125-95 τους Γουλβς μέσα στη Μινεσότα και παρέμειναν αήττητοι, αφού πλέον έχουν ρεκόρ 5-0!

Το Μιλγουόκι πήρε το πάνω χέρι από την αρχή του αγώνα, ξεφεύγοντας με 27-16 στο τέλος της πρώτης περιόδου και 63-38 στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου κόντρα σε μία Μινεσότα που... αλλού πατούσε και αλλού βρισκόταν.

Το γεγονός αυτό βέβαια ήταν το τελευταίο που ενδιέφερε τους Μπακς, οι οποίοι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και στο δεύτερο ημίχρονο, φτάνοντας τελικά στην πιο εύκολη φετινή τους νίκη, με κανέναν παίκτη της ομάδας να μην αγωνίζεται περισσότερο από 25 λεπτά!

Ο Γιάννης είχε μία ήσυχη βραδιά για τα δικά του δεδομένα, με το "φόρτωμα" με φάουλ να παίζει τον ρόλο του, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 16 πόντους με 5/8 δίποντα, 0/1 τρίποντο, 5/6 βολές, 12 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 2 κοψίματα σε 23 λεπτά συμμετοχής. Πρώτοι σκόρερ των Μπακς ήταν οι Κρις Μίντλετον και Έρσαν Ιλιάσοβα, οι οποίοι σημείωσαν από 16 πόντους.

Για τους Γουλβς, ο Καρλ-Άντονι Τάουνς είχε 16 πόντους και 7 ριμπάουντ και ο Ντέρικ Ρόουζ 14 πόντους, ενώ ο Τζίμι Μπάτλερ έμεινε στους 4 πόντους με 2/11 σουτ.

Το boxscore της αναμέτρησης (Πηγή ESPN)

Οι Μπακς "πάτησαν" τους Γουλβς με "διπλό" Γιάννη Αντετοκούνμπο

Οι Μπακς "πάτησαν" τους Γουλβς με "διπλό" Γιάννη Αντετοκούνμπο

AP Photo/Mike Roemer

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ