NBA

Ο Μάικλ Πόρτερ δεν ακούμπησε τη μπάλα στα τελευταία 13:52 του Νάγγετς - Κλίπερς

Ο Μάικλ Πόρτερ δεν ακούμπησε τη μπάλα στα τελευταία 13:52 του Νάγγετς - Κλίπερς
AP Photo/Nick Wass AP PHOTO/NICK WASS

Το... τρόλεϊ έκανε ο Μάικλ Πόρτερ Τζούνιορ στα τελευταία 14 λεπτά του Game 4 της σειράς Νάγγετς - Κλίπερς, καθώς δεν ακούμπησε ούτε μία φορά τη μπάλα (VIDEO).

Οι σπόντες του για το προπονητικό team των Νάγγετς, λίγη ώρα μετά από το τέλος του Game 4 της ημιτελικής σειράς της Δυτικής Περιφέρειας με τους Κλίπερς, προκάλεσαν εντύπωση. Ο Μάικλ Πόρτερ ήταν εκνευρισμένος από το γεγονός ότι η εξαιρετική του εμφάνιση στο πρώτο μέρος δεν συνεχίστηκε και στο δεύτερο, παίκτες όπως ο Ντέιμιαν Λίλαρντ έμειναν άναυδοι από τις δηλώσεις του, ο Πολ Πιρς του είπε να κάνει τη δουλειά του, ωστόσο ο νεαρός φόργουορντ των Νάγγετς μάλλον είναι δικαιολογημένος.

Σύμφωνα με τον ρεπόρτερ της ομάδας του Ντένβερ, Χάρισον Γουίντ, ο Πόρτερ έπαιξε στα τελευταία 17:28 της αναμέτρησης (μπήκε 5:28 πριν από το τέλος της τρίτης περιόδου και δεν βγήκε έως το φινάλε) και δεν ακούμπησε τη μπάλα στα τελευταία 13:52 του αγώνα! Η τελευταία του επαφή με τη μπάλα έγινε προς τα τέλη του τρίτου δωδεκαλέπτου, όταν πήρε το αμυντικό ριμπάουντ και διέσχισε όλο το γήπεδο με το σκορ στο 58-73. Από εκείνο το σημείο κι έπειτα έκανε το... τρόλεϊ της γραμμής, πηγαίνοντας από την άμυνα στην επίθεση χωρίς οι συμπαίκτες του να τον υπολογίζουν.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ