NBA

"Καρφιά" από Πόρτερ: "Στο δεύτερο ημίχρονο δεν ακούμπησα την μπάλα"

"Καρφιά" από Πόρτερ: "Στο δεύτερο ημίχρονο δεν ακούμπησα την μπάλα"
AP Photo/John Amis AP PHOTO/JOHN AMIS

Ο Μάικλ Πόρτερ ήταν εμφανώς εκνευρισμένος μετά το Game 4 με τους Κλίπερς, βάζοντάς τα με το σύστημα των Νάγκετς, λέγοντας ότι στο δεύτερο ημίχρονο δεν ακούμπησε την μπάλα.

Ο Μάικλ Πόρτερ είναι ρούκι σε μία ομάδα με δύο σταρ (Γιόκιτς και Μάρεϊ) και αρκετούς βετεράνους. Όπως φαίνεται ωστόσο δεν φοβάται να μιλήσει και να πετάξει και τα "καρφιά" του ακόμα και προς τον προπονητή του, Μάικ Μαλόουν.

Αυτό φάνηκε ξεκάθαρα μετά το τέλος του Game 4 με τους Κλίπερς ( νίκη των δεύτερων με 96-85), με τον Πόρτερ να είναι εμφανώς εκνευρισμένος. Ο λόγος; Ενώ είχε 15 πόντους στο πρώτο ημίχρονο, δεν σκόραρε καθόλου στο δεύτερο, κάτι που κατά τον ίδιο συνέβη επειδή δεν τροφοδοτήθηκε αρκετά.

Με τους δημοσιογράφους λοιπόν να ρωτάνε τον Πόρτερ γιατί έμεινε άποντος στο δεύτερο ημίχρονο και αν αυτό οφειλόταν στο αμυντικό πλάνο των Κλίπερς, ο ρούκι του Ντένβερ απάντησε: " Απλώς δεν άγγιξα την μπάλα. Δεν έκαναν κάτι διαφορετικό οι Κλίπερς".

Στην συνέχεια ωστόσο ήταν που ο Πόρτερ... απασφάλισε: " Όλο αυτό εξαρτάται από τα συστήματα που θα παίξουμε, εξαρτάται από τους προπονητές και σε ποιον θέλουν να δώσουν την μπάλα. Εμείς δίναμε την μπάλα στον Γιόκιτς και τον Μάρεϊ, οι οποίοι είναι απίστευτοι παίκτες και δεν γίνεται να σε πειράξει αυτό. Αλλά πιστεύω ότι για να νικήσουμε αυτή την ομάδα πρέπει να εμπλακούν περισσότεροι παίκτες, πρέπει να κυκλοφορούμε καλύτερα την μπαλα. Δεν γίνεται να είμαστε προβλέψιμοι κόντρα σε αυτή την ομάδα".

Κλείνοντας, ο Πόρτερ τόνισε: "Αν πρόκειται να είμαι έξω στο παρκέ, παίζοντας πολλά λεπτά, πιστεύω ότι πρέπει να εκφράσω την ανησυχία μου. Μάλλον θα μιλήσω με τους προπονητές και θα τους πω τι βλέπω στο παρκέ. Θα τους πω ότι οι αντίπαλοι ξέρουν τι κάνουμε και πρέπει να γυρίζουμε την μπάλα. Έχουμε πολλούς παίκτες που μπορούν να σκοράρουν και πρέπει να τους βάλουμε περισσότερο στο παιχνίδι".

AP Photo/John Amis

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ