NBA

Ο Λέοναρντ έχει ήδη γράψει ιστορία με τους Ράπτορς

Ο Λέοναρντ έχει ήδη γράψει ιστορία με τους Ράπτορς
(AP PHOTO/CHRIS SZAGOLA)

Ο Καουάι Λέοναρντ μέτρησε 36 πόντους στη νίκη των Ράπτορς στο Game 3 με τους Μπακς (118-112) κι έγραψε ιστορία, καθώς έφτασε τα 6 ματς στην φετινή postseason με 35+ πόντους.

Ο Καουάι Λέοναρντ βρίσκεται μόλις λίγους μήνες στον Καναδά, ωστόσο οι Τορόντο Ράπτορς τον απέκτησαν από τους Σαν Αντόνιο Σπερς για έναν συγκεκριμένο λόγο. Να κάνει τη διαφορά. Κι αυτό κάνει έως τώρα ο 27χρονος φόργουορντ.

Στον τρίτο τελικό της Ανατολής απέναντι στους Μιλγουόκι Μπακς, μέτρησε 36 πόντους κι οδήγησε την ομάδα του στο θετικό αποτέλεσμα με 118-112 . Κάπως έτσι, οι Ράπτορς μείωσαν τη σειρά σε 1-2 κι ο Λέοναρντ κατάφερε να γράψει ιστορία.

Πιο συγκεκριμένα, αυτό ήταν το 6ο ματς του φόργουορντ από το Σαν Ντιέγκο Στέιτ στη φετινή postseason με 35+ πόντους. Επίδοση που αποτελεί ρεκόρ στην ιστορία των Τορόντο Ράπτορς στα playoffs... Δείτε αναλυτικά:

Game 2 vs. Ορλάντο: 37 πόντοι
Game 1 vs. 76ers: 45 πόντοι
Game 2 vs. 76ers: 35 πόντοι
Game 4 vs. 76ers: 39 πόντοι
Game 7 vs. 76ers 41 πόντοι
Game 3 vs. Μπακς: 36 πόντοι

Ο Λέοναρντ είναι εντυπωσιακός στα φετινά playoffs, έχει βγάλει τρομερές φάσεις, ενώ υπάρχουν και στιγμές όπου πιάνει τη μπάλα σαν... μπάλα του μπέιζμπολ κι έτσι είναι αδύνατο να τον σταματήσει η αντίπαλη άμυνα:

(AP Photo/Chris Szagola)



TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ