NBA

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς μαζεύει τους παίκτες των Λέικερς από τις παραλίες

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς μαζεύει τους παίκτες των Λέικερς από τις παραλίες
AP Photo/Marcio Jose Sanchez AP PHOTO/MARCIO JOSE SANCHEZ

Μίνι προετοιμασία εν όψει της... προετοιμασίας τους για τη σεζόν 2019/20 με πρωτοβουλία του ΛεΜπρόν Τζέιμς θα κάνουν στο Λας Βέγκας οι Λος Άντζελες Λέικερς.

Μόδα φαίνεται πως γίνεται πλέον η καλοκαιρινή προετοιμασία των ομάδων που θέλουν να κάνουν πρωταθλητισμό, με τους Λέικερς να μιμούνται τους Μπακς και να οργανώνουν με πρωτοβουλία του ΛεΜπρόν Τζέιμς ένα minicamp αρκετές εβδομάδες πριν από την έναρξη του training camp τους για τη σεζόν 2019/20. Αμερικανικά μέσα μαζικής ενημέρωσης αναπαράγουν την πληροφορία του δημοσιογράφου Σαμς Καράνια, με τον 34χρονο Τζέιμς να βρίσκεται σε επικοινωνία με τους συμπαίκτες του ώστε όλοι μαζί να βρεθούν τις επόμενες μέρες στο Λας Βέγκας.

Ο ΛεΜπρόν θεωρεί πως δεν πρέπει να χαθεί χρόνος, ξέρει πόσο σημαντικό στοιχείο είναι η καλή χημεία σε ομάδες που στοχεύουν την κορυφή και γι' αυτό προσπαθεί να τους μαζέψει όλους από τις παραλίες ώστε μαζί να δουλέψουν για μερικές μέρες πριν επιστρέψουν στις αρχές Σεπτεμβρίου για την έναρξη της επίσημης προετοιμασίας τους. Κάτι παρόμοιο έκαναν πέρυσι οι Μιλγουόκι Μπακς στη Νέα Υόρκη, κάτι παρόμοιο σκέφτονται να κάνουν και οι Λος Άντζελες Κλίπερς που είναι πολύ πιθανό να συγκεντρωθούν για μερικές ημέρες στο Μαϊάμι.

Στο ρόστερ των Λέικερς υπάρχουν οι γκαρντ Ραζόν Ρόντο, Κουίν Κουκ, Έιβερι Μπράντλι, Κεντάβιους Κάλντγουελ-Πόουπ, Τρόι Ντάνιελς, Τέιλεν Χόρτον-Τάκερ, οι φόργουορντ Ντάνι Γκριν, ΛεΜπρόν Τζέιμς, Τζάρεντ Ντάντλι, Κάιλ Κούζμα, Άντονι Ντέιβις και οι σέντερ Τζαβέιλ ΜακΓκι, ΝτεΜάρκους Κάζινς. Στην ομάδα του Λος Άντζελες ανήκει και ο Κώστας Αντετοκούνμπο που έχει Two-Way συμβόλαιο και ακολουθεί την προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδας για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ