NBA

Ο Κόμπι γύρισε σκηνή στο "The Last Dance" μία εβδομάδα πριν τον θάνατό του

Ο Κόμπι γύρισε σκηνή στο "The Last Dance" μία εβδομάδα πριν τον θάνατό του

Σε μία ανατριχιαστική αποκάλυψη προχώρησε ο σκηνοθέτης του "The Last Dance" του Μάικλ Τζόρνταν, αφού είπε ότι η σκηνή που εμφανίζεται ο Κόμπι ολοκληρώθηκε μία εβδομάδα πριν τον θάνατό του.

Η στιγμή που εμφανίζεται ο Κόμπι Μπράιαντ στο τρέιλερ του "The Last Dance" προκάλεσε ανατριχίλα στον κόσμο λόγω του λόγω του θανάτου του πριν από τρεις μήνες. Η νέα λεπτομέρεια έκανε τους πάντες να ανατριχιάσουν ακόμα περισσότερο.

Με όλο τον κόσμο περιμένει να παρακολουθήσει το πρώτο το πρώτο επεισόδιο με αντικείμενο την σεζόν 1997/98 των Μπουλς του Μάικλ Τζόρνταν στις 19 Απριλίου, ο σκηνοθέτης ντοκιμαντέρ, Τζέισον Χεχίρ, αποκάλυψε ότι μία σκηνή που εμφανίζεται ο Κόμπι ολοκληρώθηκε μία εβδομάδα πριν από τον θάνατό του.

Συγκεκριμένα, ο Χεχίρ ανέφερε: " Στην σκηνή ο Κόμπι λέει ότι ο Μάικλ Τζόρνταν είναι σαν μεγάλος αδελφός του. Και μετά στο μνημόσυνο του Κόμπι ο Μάικλ είπε 'αναπαύσου εν ειρήνη μικρέ μου αδελφέ'. Όλο αυτό δείχνει πόσο αυθεντική ήταν αυτή η σχέση που είχαν. Αυτή η σκηνή είναι ακόμα πιο σπαρακτική, αν και ήταν ήδη μία σπουδαία σκηνή".

Δείτε ξανά τo trailer:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ