NBA

Ο Κερ έπαθε... Κλοπ: "Οι παίκτες μου είναι γαμ@@@@@@ γίγαντες!"

Golden State Warriors Steve Kerr gestures during the second half of the team's NBA basketball game against the Milwaukee Bucks on Thursday, Nov. 8, 2018, in Oakland, Calif. (AP Photo/Ben Margot)
AP Photo/Ben Margot AP PHOTO/BEN MARGOT

Ο Στιβ Κερ δήλωσε μετά τη νίκη των Γουόριορς επί των Ρόκετς ότι θα χρησιμοποιήσει μία φράση του Γιούργκεν Κλοπ, αποκαλώντας "γαμ@@@@@@ γίγαντες" τους παίκτες του!

Ο Στιβ Κερ έπαθε... Γιούργκεν Κλοπ! Μία ημέρα μετά την τρομερή δήλωση του τεχνικού της Λίβερπουλ έπειτα από την απίστευτη πρόκριση της ομάδας του επί της Μπαρτσελόνα ότι οι παίκτες του είναι "γαμ@@@@@@ γίγαντες" , ο τεχνικός των Γουόριορς αποφάσισε να χρησιμοποιήσει ακριβώς την ίδια ατάκα!

Έχοντας αποθεώσει την Λίβερπουλ μετά την πρόκρισή της , ο Κερ πήγε στην Συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του Game 5 - που βρήκε τους Γουόριορς να νικούν με 104-99 παρά τον τραυματισμό του Κέβιν Ντουράντ - και τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό με αυτό που είπε.

"Δεν ξέρω αν είστε φαν του ποδοσφαίρου, αλλά η Λίβερπουλ τις προάλλες έκανε μία από τις σημαντικότερες νίκες στην ιστορία του αθλήματος. Μετά τον αγώνα, ο τεχνικός της ομάδας, Γιόυργκεν Κλοπ, είπε κάτι. Στο Λίβερπουλ πιθανότατα κοιμούνται τώρα, οπότε θα το πω. Είπε "τα παιδιά μου είναι γαμ@@@@@@ γίγαντες"! Ξέρω πώς αισθάνεται. Ζητώ συγνώμη λοιπόν από τη μαμά μου, που πιθανότατα παρακολουθεί τώρα, αλλά οι παίκτες μου είναι γαμ@@@@@@ γίγαντες! Ήταν απίστευτη νίκη η σημερινή. Μετά τα μεσάνυχτα είμαι διαφορετικός. Συγνώμη μαμά!"

Δείτε το VIDEO με την δήλωση του Κερ:

AP Photo/Ben Margot

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ