NBA

Ο Γιόκιτς κατασπάραξε τους Ρόκετς!

Ο Γιόκιτς κατασπάραξε τους Ρόκετς!
AP Photo/David Zalubowski AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI

Με τον Νίκολα Γιόκιτς να κάνει πράγματα και θαύματα, χάνοντας το triple-double για μία ασίστ, και τον Μαλίκ Μπίσλεϊ να έχει βραδιά καριέρας, οι Νάγκετς επιβλήθηκαν με 136-122 των Ρόκετς

Ο Νίκολα Γιόκιτς πρόσφερε ακόμα ένα σόου στον κόσμο. Με τους Τζαμάλ Μάρεϊ και Γκάρι Χάρις να μην αγωνίζονται (αμφότεροι είναι τραυματίες) ο Σέρβος σέντερ πήρε από το χέρι τους Νάγκετς και τους οδήγησε στη νίκη με 136-122 επί των Ρόκετς!

Σε ένα παιχνίδι με τρελό ρυθμό, όπου βρήκε τους Νάγκετς να μετατρέπουν το 35-43 εναντίον τους στο τέλος της πρώτης περιόδου σε... 83-71 στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου (!) το Ντένβερ και το Χιούστον απλώς... δεν έπαιξαν άμυνα και εστίασαν στην επίθεση.

Όπως αποδείχθηκε, οι Νάγκετς απλώς είχαν περισσότερες λύσεις, καθαρίζοντας ουσιαστικά το παιχνίδι στο τέλος της τρίτης περιόδου όταν ξέφυγαν με 113-95, με το Χιούστον να μην καταφέρνει ποτέ να φανεί αρκετά απειλητικό στην τέταρτη περίοδο.

Στη μέση του σόου των Νάγκετς βρέθηκε (ποιος άλλος;) ο Νίκολα Γιόκιτς, ο οποίος έκανε ό,τι ήθελε κόντρα στην γραμμή ψηλών του Χιούστον, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 31 πόντους, 13 ριμπάουντ και 9 ασίστ! Άξιος συμπαραστάτης του ήταν ο Μαλίκ Μπίσλεϊ με 35 πόντους (ρεκόρ καριέρας), με τον Τόνι Κρεγκ να ακολουθεί με 22 πόντους και τον Μόντε Μόρις να προσθέτει 18 πόντους και 8 ασίστ, σε μία βραδιά που το Ντένβερ έδειξε το βάθος του.

Για τους Ρόκετς, ο Τζέιμς Χάρντεν είχε 30 πόντους, 6 ριμπάουντ και 9 ασίστ, με τον Κένεθ Φαρίντ να προσθέτει 23 πόντους και τον Κρις Πολ 20 πόντους και 6 ασίστ.

ΝΤΕΝΒΕΡ ΝΑΓΚΕΤΣ: Μίλσαπ 10, Γιόκιτς 31 (13 ριμπάουντ, 9 ασίστ), Μόρις 18 (6 ριμπάουντ, 8 ασίστ), Μπάρτον 7, Μπίσλεϊ 35, Λίντον, Ερνανγκόμεζ, Λάιλς 3, Πλάμλι 10, Κρεγκ 22, Γκούνγουϊν

ΧΙΟΥΣΤΟΝ ΡΟΚΕΤΣ: Φαρίντ 23 (6 ριμπάουντ), Τάκερ 5, Πολ 20 (6 ασίστ), Χάρντεν 30 (6 ριμπάουντ, 9 ασίστ), Γκόρντον 17, Κλαρκ, Χάρτενσταϊν 4, Ένις 9, Ρίβερς 7, Γκριν 7

Δείτε ΕΔΩ την κατάταξη του ΝΒΑ

AP Photo/David Zalubowski

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ