NBA

Ο 38χρονος Τζο Τζόνσον ετοιμάζεται να επιστρέψει στο ΝΒΑ

Ο 38χρονος Τζο Τζόνσον ετοιμάζεται να επιστρέψει στο ΝΒΑ
AP Photo/Rich Pedroncelli AP PHOTO/RICH PEDRONCELLI

Οι 76ερς έφεραν για δοκιμή τον Τζο Τζόνσον, που στα 38 του χρόνια θέλει να δείξει ότι δεν έχει "τελειώσει" ακόμα για το ΝΒΑ.

Το πρόσφατο βραβείο του MVP στην λίγκα BIG3 μάλλον θύμισε στον Τζο Τζόνσον ότι μπορεί ακόμα να παίξει μπάσκετ στο υψηλότερο επίπεδο. Στα 38 του χρόνια (είναι γεννηθείς στις 29 Ιουνίου 1981) ο Τζόνσον θέλει να επιστρέψει στο ΝΒΑ , καθώς σύμφωνα με το ESPN θα δοκιμαστεί σήμερα από τους 76ερς.

Η Φιλαντέλφια δεν είναι μάλιστα η μόνη ομάδα που ενδιαφέρεται να δοκιμάσει τον πάλαι ποτέ All-Star, ο οποίος εμφανίστηκε για τελευταία φορά στο ΝΒΑ στο τέλος της σεζόν 2017/18, όταν υπέγραψε συμβόλαιο στο Χιούστον. Πέρα από τους Σίξερς, για τον Τζόνσον έχουν εκφράσει ενδιαφέρον ακόμα οι Κλίπερς, οι Μπακς, οι Πέλικανς και οι Νάγκετς.

Στους Σίξερς θα δοκιμαστεί παράλληλα και ένας άλλος παίκτης που έχει χρόνια να εμφανιστεί στο ΝΒΑ. Ο λόγος για τον 31χρονο Σπένσερ Χοζ, που έπαιξε για τελευταία φορά το 2017 στους Μπακς. Αμφότεροι θα δώσουν μάχη για το 15ο εγγυημένο συμβόλαιο στο ρόστερ της "Φίλι", την οποία καταλαμβάνει προς το παρόν ο Τρέι Μπερκ.

Photo credits: AP Photo/Rich Pedroncelli

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ