NBA

ΝΒΑ: Υπέρ της οριστικής διακοπής ο Σακίλ Ο'Νιλ

Shaquille O'Neal speaks during a celebration of life for Kobe Bryant and his daughter Gianna Monday, Feb. 24, 2020, in Los Angeles. (AP Photo/Marcio Jose Sanchez)
Shaquille O'Neal speaks during a celebration of life for Kobe Bryant and his daughter Gianna Monday, Feb. 24, 2020, in Los Angeles. (AP Photo/Marcio Jose Sanchez) AP

Ο Σακίλ Ο'Νιλ εξήγησε ότι η οριστική διακοπή της σεζόν είναι η προτιμότερη λύση για το ΝΒΑ, λόγω της έλλειψης σταθερότητας που υπάρχει αναφορικά με την αντιμετώπιση του κορονοϊού.

Ο κορονοϊός συνεχίζει να αποτελεί μεγάλο πρόβλημα για τις ΗΠΑ, οι οποίες μετρούν πλέον περισσότερους από 78.000 νεκρούς. Την ίδια ώρα, ο Άνταμ Σίλβερ εξετάζει όλα τα πιθανά σενάρια για επιστροφή στην δράση μέσα στο καλοκαίρι, παραμένει όμως ασαφές αν αυτό θα καταστεί εφικτό.

Την αντίθεσή του με το σενάριο της επανεκκίνησης της σεζόν εξέφρασε ο Σακίλ Ο'Νιλ, ο οποίος εξήγησε στη New York Post την άποψη πως "θα πρέπει να βάλουμε οριστικό φινάλε στη σεζόν". Για να συνεχίσει αναφερόμενος στην έλλειψη ρυθμού και τις αλλαγές που αυτή μπορεί να επιφέρει στην απόδοση των ομάδων: "Τις περισσότερες φορές μπορούσες να προβλέψεις ποιος θα κερδίσει το πρωτάθλημα. Τι θα γίνει τώρα, αν αρχίσει να κερδίζει μια ομάδα, που δεν περιμέναμε; Θα υπάρχει ένας "αστερίσκος" σε αυτό το πρωτάθλημα. Προσωπικά, πιστεύω ότι θα έπρεπε να πούμε "ΟΚ, επειδή συνεχίζουμε να ανησυχούμε για την ασφάλεια των παικτών, θα τα ξαναπούμε στα training camps".

Ενώ αναφορικά με το γεγονός πως οι αγώνες (εφόσον ολοκληρωθεί η σεζόν) θα γίνονται κεκλεισμένων των θυρών, είπε πως "ακόμη κι έτσι, θα υπάρχουν αρκετοί μέσα στο γήπεδο, για να δουλεύουν για την τηλεοπτική κάλυψη. Τι θα γίνει αν ένας κολλήσει τον ιό;".

AP Photo/Marcio Jose Sanchez

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ