NBA

ΝΒΑ: "Γυρίζουμε στα παρκέ το Σάββατο, αυτά συμφωνήθηκαν στις συζητήσεις"

NBA Commissioner Adam Silver announces that the Cleveland Cavaliers will host the 2022 NBA All Star game, Thursday, Nov. 1, 2018, in Cleveland. The 71st NBA All-Star game will take place at Quicken Loans Arena. The Cavaliers previously hosted the NBA All-Star game in 1997, when the NBA celebrated its 50th anniversary, and in 1981.
Ο Κομισάριος του ΝΒΑ, Άνταμ Σίλβερ AP PHOTO/TONY DEJAK

Το βράδυ του Σαββάτου (29/8) θα συνεχιστεί το πρόγραμμα των playoffs, καθώς η Λίγκα ενημέρωσε στις 19:37 της Παρασκευής (28/8) για το αποτέλεσμα των συζητήσεων στις οποίες συμμετείχαν οι παράγοντές της, οι παίκτες, οι προπονητές και οι ιδιοκτήτες των οργανισμών.

Ανακοίνωση με την οποία αποκάλυψε με κάθε επισημότητα την επιστροφή στα παρκέ εξέδωσε το ΝΒΑ το απόγευμα της Παρασκευής (28/8), λέγοντας ότι θα σταθεί στο πλευρό των παικτών στη μάχη για κοινωνική ισότητα και πάταξη της αστυνομικής βίας.

Το βράδυ του Σαββάτου (29/8) και επίσημα θα συνεχιστεί το πρόγραμμα των playoffs, καθώς η Λίγκα ενημέρωσε στις 19:37 της Παρασκευής (28/8) για το αποτέλεσμα των συζητήσεων στις οποίες συμμετείχαν οι παράγοντές της, οι παίκτες, οι προπονητές και οι ιδιοκτήτες των οργανισμών.

Σε αυτή τη συζήτηση συμφωνήθηκαν όσα διαβάσατε χθες (27/8) στο Sport24.gr, να παραχωρηθούν δηλαδή τα γήπεδα των ομάδων για την εκλογική διαδικασία του Νοεμβρίου, να χρηματοδοτηθεί ένα ευρύτερο project ευαισθητοποίησης του κοινού μέσω των social media και να κάνουν οι ομάδες της Λίγκας ό,τι χρειάζεται ώστε να υπάρξει πάταξη του ρατσισμού και της αστυνομικής βίας.

ΝΒΑ και παίκτες θα προχωρήσουν σε νέες ενέργειες στη διάρκεια των playofffs και ειδικά όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές του Νοεμβρίου η πλατφόρμα που προσφέρει η Λίγκα θα είναι ακόμη πιο ενεργή, καθώς η... βεντέτα με τον Ντόναλντ Τραμπ έχει περάσει πλέον σε άλλο επίπεδο.

Αναμένουμε, πλέον, για τις ώρες και το ακριβές πρόγραμμα των αναμετρήσεων αν και όλα δείχνουν ότι το Σάββατο θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις Μπακς - Μάτζικ, Ρόκετς - Θάντερ, Λέικερς - Μπλέιζερς.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ