Ντουράντ: "Ο ΛεΒέρτ θα μπορούσε να είναι το τρίτο αστέρι"

Ο Κέβιν Ντουράντ πιστεύει ότι ο Κάρις ΛεΒέρτ μπορεί να είναι το τρίτο αστέρι των Νετς, την νέα χρονιά, παρά το γεγονός ότι το όνομα του ακούστηκε για ανταλλαγή.

Ο 26χρονος περιφερειακός, Κάρις ΛεΒέρτ, παίρνει ψήφο εμπιστοσύνης από τον Κέβιν Ντουράντ, ο οποίος πιστεύει ότι μπορεί να γίνει ο τρίτος αστέρας της ομάδας πίσω από εκείνον και τον Κάιρι Ίρβινγκ.

Ο Κέβιν Ντουράντ πιστεύει πολύ στον νεαρό αθλητή, ο οποίος φαίνεται να παραμένει στο ρόστερ της νέας χρονιάς, παρά τα σενάρια που έμπλεκαν το όνομά του με πιθανή ανταλλαγή. Συγκεκριμένα ανέφερε στο podcast Old Man & The Three ότι: "Πιστεύω ότι ο Κάρις είναι εκείνος ο τέλειος τύπος για εμάς, σε κάθε βραδιά μπορεί να ηγηθεί στο σκοράρισμα ή στις ασίστ ή μπορεί να ελέγξει την επίθεση ή να τον ψάξουμε στο ποστ σ' ένα ματσάρισμα. Νιώθω ότι έχει τα εργαλεία να κάνει τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο. Στην ομάδα μας, παίζουμε ανιδιοτελώς, και έχουμε τα παιδιά που μπορούν να παίξουν μπάσκετ, όποτε ο καθένας μπορεί να γίνει ο σταρ σε κάθε βραδιά".

Όταν του ζητήθηκε να ξεκαθαρίσει αν μπορεί ο ΛεΒέρτ να γίνει το "τρίτο αστέρι" στην ομάδα του Μπρούκλιν τη νέα χρονιά, απάντησε: "Φυσικά".

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.