NBA

Ντουράντ για Γιάννη: "Του χρόνου θα επιλέξει καλύτερα την ομάδα του"

Golden State Warriors forward Kevin Durant is called for a foul during the second half of an NBA basketball game against the Detroit Pistons, Saturday, Dec. 1, 2018, in Detroit. (AP Photo/Carlos Osorio)
AP Photo/Carlos Osorio AP PHOTO/CARLOS OSORIO

Οι επιλογές του Γιάννη Αντετοκούνμπο για την ομάδα του στο All-Star Game εξέπληξαν τον Κέβιν Ντουράντ, που... την είπε μάλιστα στον "Greek Freak"!

Ο Κέβιν Ντουράντ είχε όρεξη για αστεία μετά το τέλος της αναμέτρησης των Γουόριορς στο Φίνιξ . Όταν λοιπόν η κουβέντα με τους δημοσιογράφους πήγε στο All-Star Game και το Draft της Πέμπτης , αφενός δικαιολόγησε την απόφαση του ΛεΜπρόν Τζέιμς να πάρει τον ίδιο στην ομάδα του, αφετέρου την... είπε στον Γιάννη Αντετοκούνμπο για τις δικές του επιλογές!

" Ο Γιάννης δεν είναι από εδώ, οπότε την επόμενη χρονιά θα τα πάει καλύτερα στην επιλογή της ομάδας του", είπε αναφερόμενος στον Αντετοκούνμπο ο σούπερ σταρ των Γουόριορς. Όσο για την επιλογή του ΛεΜπρόν Τζέιμς να τον πάρει πρώτο πρώτο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά; " Και τι διαφορετικό υποτίθεται ότι θα έπρεπε να κάνει;", αποκρίθηκε με απορία ο Ντουράντ.

Photo credits: AP Photo/Carlos Osorio

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ